logo lroc

"Condica de sugestii si reclamatii" - Poze si impresii de la Govora 2014

Mai Mult
28 Mai 2014 11:03 #61 de mariusg
Trial

Acest ataşament este ascuns pentru oaspeți.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a-l vizualiza.

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix

Acest mesaj are un fișier atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
28 Mai 2014 11:33 #62 de KYK

mariusg a scris: Trial

multumiri. tu ai facut 3,87 sau ceva in zona asta ca te-ai chinuit de cateva ori cu fleicile alea de caucioace sa urci patinoarul.
regele neincoronat este Carabinierul desi Foca a fost mereu aproape - e drept ca facut si de 5 ori mai multe ture de creca la panta cu lunecus se ajunsese la piatra ca toata lumea urca din prima la final :S

DEFION / 110 PICKUP 300tdi

Mai Mult
28 Mai 2014 11:59 - 28 Mai 2014 12:04 #63 de thx
Bine punctat Don Teddy !

Daca aveti reclamatii referitor la trial , e timpul sa le punctati .

L-ati uitat pe Doru mic cu Carabinierul ! El a facut defrisarea tarusilor :lol:

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
Last edit: 28 Mai 2014 12:04 by thx.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear

Mai Mult
28 Mai 2014 12:07 #64 de thx

KYK a scris:

mariusg a scris: Trial

multumiri. tu ai facut 3,87 sau ceva in zona asta ca te-ai chinuit de cateva ori cu fleicile alea de caucioace sa urci patinoarul.
regele neincoronat este Carabinierul desi Foca a fost mereu aproape - e drept ca facut si de 5 ori mai multe ture de creca la panta cu lunecus se ajunsese la piatra ca toata lumea urca din prima la final :S

Nu s-a ajuns la piatra insa de atatea ori trecan-d pe prin curba cu urcarea in dreapta se facusera fagase care iti permiteau sa intri un pic mai cu viteza si astfel nu mai ieseai in exterior.

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
28 Mai 2014 12:25 - 28 Mai 2014 12:48 #65 de Alexey
Hai sa imi spun si eu parerea.
1. Hotelul super ok, in raport calitate/pret.
2. Restaurantul din punctul meu de vedere a fost cam arsura si asta o spun cand ma gandesc care au fost preturile pentru fiecare masa , asa cum a spus si Teddy trebuia sa iti iei un supliment ( asta in cazul meu), nu mai zic ca la mic dejun am avut cascaval pane de joi seara si pui crocant de vineri seara, in fine trec peste asta si ajung la cina festiva, unde dupa un "platoas" cu aperitiv pentru 5 persoane , am inceput sa astept cu nerabdare gratarul, si surpriza a fost pe masura, am primit un bol de salata de varza( cantitate pentru o persoana) la 4 persoane si un platou cu mix grill pentru 4 persoane , dar continutul era pentru 2 persoane, mai exact in loc de 8 mici exista pe platou doar un mic si tot asa si din alte cantitati specificate in meniu.
Dupa o mica discutie cu domnul sef , au inceput sa curga "platoasele" cu mici si carne, dar din pacate prea tarziu, au fost persoane care din diferite motive au considerat ca ii mai ok sa mearga la hotel, alti au mancat cartofi cu gaz ( din care am gustat si eu ca sa ma conving, cartofi asezonati cu gaz :lol: :lol: ).
Tot la capitolul restaurant trebuie sa ii multumim lui Teddy, care s-a implicat si am reusit sa mancam si la pranz si seara cat de cat decent.
3. Personalul, ce sa zic, din punctul meu de vedere de proasta calitate, si aici nu ma refer la ospatari, ei nu au avut nici o vina, ma refer la seful de sala de la "CASA GOVOREANA" si la domnul sef de hotel ( nenea ala cu cioc), care in momentul in care m-am dus sa ii aduc la cunostinta problemele aparute la noi la masa ( la cina festiva ) , si-a bagat coada intre picioare si s-a carat, iar nenea sef de sala mi-a spus ca suntem 20 de persoane in plus si nu poate sa faca fata, nu ajunge mancarea pentru toate pers( adica nu mai avea salata de varza), aici vreau sa mentionez ca nu am mers sa discut cu domn sef, decat dupa ce am avut permis de trecere de la Domn Presedinte MariusG.
4.Echipa de organizare nota 20+, aici nu am ce sa comentez.
5.Distileria mobila nota 20+ si tin sa ii multumesc Mustaciosului pentru organizare. :lol: :lol:

Asa cum a precizat si Teddy, marea noastra gresala a fost ca nu am comandat la recunoastere meniurile stabilite pentru intalnire.
Sper ca nu supar pe nimeni prin comentariile mele si promit ca la urmatoarea intalnire anuala o sa incerc sa il ajut mai mult pe MariusG in organizare.
Era sa uit, si mai promit ca nu mai raman blocat in lift. :lol: :lol:

Si in incheiere multumesc LROC pentru un week-end minunat.

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Last edit: 28 Mai 2014 12:48 by Alexey.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, DKW, Liviu-San, spiros

Mai Mult
28 Mai 2014 14:54 #66 de Sky
@ Alexey86 ;Era sa uit, si mai promit ca nu mai raman blocat in lift. :lol: :lol:

Sa stiti ca io nu promit nimic. In lift e fiecare pe cont propriu. Adica; Scapa cine poate!!!! :woohoo: :woohoo:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Alexey

Mai Mult
28 Mai 2014 15:46 - 28 Mai 2014 15:47 #67 de Calin

Sky a scris: @ Alexey86 ;Era sa uit, si mai promit ca nu mai raman blocat in lift. :lol: :lol:

Sa stiti ca io nu promit nimic. In lift e fiecare pe cont propriu. Adica; Scapa cine poate!!!! :woohoo: :woohoo:

DA :lol: :lol: :lol: ... si scapa.........CUM poate !!!!!!!!! :P..... daca nu e facut sandwich intre voi :unsure:
Last edit: 28 Mai 2014 15:47 by Calin.

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Mai Mult
28 Mai 2014 22:58 - 28 Mai 2014 22:59 #68 de Alexey

Calin a scris:

Sky a scris: @ Alexey86 ;Era sa uit, si mai promit ca nu mai raman blocat in lift. :lol: :lol:

DA :lol: :lol: :lol: ... si scapa.........CUM poate !!!!!!!!! :P..... daca nu e facut sandwich intre voi :unsure:

Bag de seama ca voua v-a placut in lift. :lol: :lol: :lol:

Cu stima Alexey.
Last edit: 28 Mai 2014 22:59 by Alexey.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Sky

Mai Mult
29 Mai 2014 15:30 #69 de mariusg
TIRIAC NEWS 29.05.2014

Dragi colegi,

În perioada 22 - 25 mai a.c., a avut loc Intalnirea Anuala a Pasionatilor de Land Rover, ajunsa la cea de-a 4-a editie. Evenimentul este organizat de Land Rover Owners Club Romania si sponsorizat, in fiecare an, de Premium Auto. Astfel, pasionatii marcii Land Rover au ocazia de a se reuni si de a-si prezenta modelele mai noi sau mai vechi, precum si de a le testa pe diverse tipuri de trasee.
Anul acesta, organizatorii au pregatit doua tipuri de trasee off-road la Baile Govora, in functie de gradul de dificultate, iar masinile au facut fata cu succes provocarilor.
Evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 100 persoane si 42 masini. Toata gama Land Rover a fost reprezentata la aceasta intalnire, iar echipa Premium Auto a adus modelele Range Rover Evoque si Land Rover Discovery 4.
Pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri despre marca Land Rover, va invitam sa urmariti si website-ul si pagina de Facebook Land Rover Romania.

Toate cele bune,

Echipa de Comunicare

Sos. Nordului nr. 24-26,
Sector 1, 014104, Bucuresti
www.tiriacholdings.ro

Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
Atașamente:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: DKW, sean, Boby, Alexey, Calin

Mai Mult
29 Mai 2014 16:04 #70 de Calin

Alexey86 a scris:

Calin a scris:

Nu stiu daca mi-a placut ......dar intre tine si Sky ma simteam in MARE siguranta !!!!!!!!!

Mai Mult
29 Mai 2014 16:55 #71 de sean

Calin a scris:

Alexey86 a scris:

Calin a scris:

Nu stiu daca mi-a placut ......dar intre tine si Sky ma simteam in MARE siguranta !!!!!!!!!

Pai daca nu esti sigur ca ti-a placut trebuie sa repeti experienta! :lol: :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
29 Mai 2014 23:00 #72 de tavy79
Pe langa stickerele cu Govora 2014 cred ca necesita si unul de genul:

Disco II Td5
Atașamente:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: DKW, thx, Boby, spiros

Mai Mult
29 Mai 2014 23:31 #73 de thx

tavy79 a scris: Pe langa stickerele cu Govora 2014 cred ca necesita si unul de genul:

E belea . Cel mai tare si mai e ala cu Def-ul care se pisa pe indicatorul de autostrada. Da' asta e number one. BRAVO . Va trebui aprobare pt a pune asa ceva pe masina. Se face o comisie se da proba de lucru , cronometrat , ehe nu-i usor frate.

Credeti ca as lua examenul? :blush:

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Mai Mult
29 Mai 2014 23:39 #74 de Alexey

thx a scris:

tavy79 a scris: Pe langa stickerele cu Govora 2014 cred ca necesita si unul de genul:

E belea . Cel mai tare si mai e ala cu Def-ul care se pisa pe indicatorul de autostrada. Da' asta e number one. BRAVO . Va trebui aprobare pt a pune asa ceva pe masina. Se face o comisie se da proba de lucru , cronometrat , ehe nu-i usor frate.

Credeti ca as lua examenul? :blush:

Depinde in ce consta proba de lucru. :lol: :lol: :lol:

Cu stima Alexey.

Mai Mult
29 Mai 2014 23:48 #75 de DKW
Adica Hangover... adica sticker-ul de duminica... :whistle: :evil:

LR Freelander Td4 ESX CommandShift MY'02 (M.O.D.)
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04

Mai Mult
29 Mai 2014 23:49 #76 de thx
Filmare trial ....din pacate nu am reusit sa filmez tot ...nici cand Carabinierul a scos 1,42 , nici cand Foca a scos 1,40. :evil:

In seara asta aveti prima parte , restul maine merge greu editare de youtube.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: DKW, cristeaandm, Sky, sean, AlexStrugariu, Alexey

Mai Mult
29 Mai 2014 23:54 #77 de Sky
foarte frumoasa filmarea, Cosmine!!

Mai Mult
30 Mai 2014 08:53 - 30 Mai 2014 09:05 #78 de sean
Frumoasa filmare Cosmine,asteptam si restul!
Ma recunosc invins,ai scos timp mai bun (esti si capos,ai insistat pana ti-a iesit) - a doua oara am mers la rupere si nu am putut sa controlez masina (lutul ala de oale nu se descarca deloc) asa ca am fost nevoit sa ma opresc de 2 ori la un lat de p...la de tarusi.....altfel repetai si acum......

PS
Dupa cum ai putut sa constati si singur,e din cauza volanului.... :whistle:

PS2
Cum ti se pare ca merge Carabinierul?
Pe domn' Senator nu am reusit sa-l conving sa dea o tura de trial,era cel mai indicat deoarece a calarit masina in varianta standard si era cel mai in masura sa vada diferenta! :woohoo:

Discovery 4
Defender 90
Last edit: 30 Mai 2014 09:05 by sean.

Mai Mult
30 Mai 2014 10:54 - 30 Mai 2014 10:56 #79 de thx

sean a scris: Frumoasa filmare Cosmine,asteptam si restul!
Ma recunosc invins,ai scos timp mai bun (esti si capos,ai insistat pana ti-a iesit) - a doua oara am mers la rupere si nu am putut sa controlez masina (lutul ala de oale nu se descarca deloc) asa ca am fost nevoit sa ma opresc de 2 ori la un lat de p...la de tarusi.....altfel repetai si acum......

PS
Dupa cum ai putut sa constati si singur,e din cauza volanului.... :whistle:

PS2
Cum ti se pare ca merge Carabinierul?
Pe domn' Senator nu am reusit sa-l conving sa dea o tura de trial,era cel mai indicat deoarece a calarit masina in varianta standard si era cel mai in masura sa vada diferenta! :woohoo:

Trialul l-a configurat Kyk. Toata stima si toata admiratia cum ne-a mobilizat si organizat de l-am terminat repede. El s-a dus cu prima banda iar "stramtoarea" am reglat-o eu cu Alex si mai era cineva , nu mai retin si-mi cer scuze pt asta , insa am facut traseul cu Foca incet in asa fel incat sa iasa un pic mai ingust , sa fie un pic mai dificil si mai palpitant. Nu stiu in ce masura am reusit insa mie mi-a placut . A avut aprope de toate fara insa sa fie periculos , inclinatie , urcare , intoarceri stramte , zone de accelerate , portiuni mai rapide etc.

este adevarat ca l-am parcurs de mai multe ori insa nu trebuia sa mergi la rupere fiindca nu te mai incadrai bine in curbe .

Si cele mai bune rezultate( 1,42 si 1,40 ) le-am obtinut din cauza copilotului - Bianca - ia-mi zicea da-i tati da-i !

Carabinierul merge beton ce sa zic. Timpul slab pe care l-am scos la volanul lui , este din pricina mea fiindca nu eram obisnuit cu masina , comenzile si evident pozitia la volan ,, volan, care nu mi-a creeat senzatia de disconfort - sincer.

Sunt sigur ca daca ne incingeam rau scoteam timpi mai buni - oricine iesea pe traseu insa se incalzea spritul. Pacat ca n-ai dat si tu o tura cu Foca sa vezi cum merge.

UNA PESTE ALTA VOI ARUNCA MANUSA. PROPUN SA FACEM O INTALNIRE DE JOI PE PISTA DE KART DE PE CENTURA , LANGA TUNARI , LA AMKART PARCA. ESTE DE VIS . EU M-AM DAT ACOLO SI N-AM CUVINTE. pROPUN CA FACEM O REZERVARE PT O JOI SEARA. NU VETI REGRETA. GARANTAT.

Last edit: 30 Mai 2014 10:56 by thx.

Mai Mult
30 Mai 2014 11:02 #80 de thx
Si filmarea doi . ENJOY !

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm

Timp creare pagină: 0.332 secunde