logo lroc

"Condica de sugestii si reclamatii" - Poze si impresii de la Govora 2014

Mai Mult
26 Mai 2014 12:05 - 26 Mai 2014 12:09 #41 de shark

Teddybear a scris: Deschid acest topic pentru orice comentariu (critic sau de orice fel) cu privire la Intalnirea Anuala de la Govora.

Reclamatii, am eu multe reclamatii:
1. Pe urcarea in golul alpin trebuia s-o ia cineva din organizatori inainte sa dea norii aia la o parte. Nu s-a vazut nimic, nu s-au putut face poze mai departate de cativa metri. :blink:
2. Pe GPS-ul meu altitunea maxima a fost ceva cu 1987 (parca, mai studiez). Trebuiau manariti putin fo' 2-3 sateliti acolo, sa ne iasa si noua un 2000, ce naiba! :angry:
3. Ne trebuie un lift mai rapid! :side:
4. Ne trebuie motorina mai ieftina!
5. Ecusoanele pot fi imbunatatite :silly:

Lasand gluma la o parte, a fost superba intalnirea. Multumiri tuturor.
Pun si eu o mica selectie din pozele mele:

"The hand of GOD" pe drumul spre Govora.

"The eye of GOD"

We are here!

Uite, uite, de norul asta vorbeam. Fica-mea aia mica, printre greturi si varsaturi i-a gasit si nume: "Pufosel"

"Cabin in the woods" ... aaamm, wait!

Marmotele mele...

Multumiri forestlander, dacu si DKW pentru poze. Ultimii doi sunt rugati sa faca si ei o arhiva "undeva" pt download bulk, la chestia aia cu click dreapta si save m-am plictisit dupa primele 5 poze si sunt multe multe pe care le vreau...
Last edit: 26 Mai 2014 12:09 by shark.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, DKW, cristeaandm, thx, Sky, KYK, sean, Alexey, spiros, tavy55

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
26 Mai 2014 17:36 #42 de DKW
@shark, o sa incerc sa le "feliez" , s-au strans cam 6Gb de poze . :whistle:

LR Freelander Td4 ESX CommandShift MY'02 (M.O.D.)
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: shark, spiros

Mai Mult
26 Mai 2014 18:10 - 26 Mai 2014 18:12 #43 de Boby

forestlander a scris: Salut,

A fost extraordinara intalnirea, mi-a placut enorm. Scuze ca am plecat devreme dar am vrut sa termin astazi cu pozele, sper sa va placa. https://www.wetransfer.com/downloads/5dc9704f0d9e48df8fefaef812284ddf20140525191134/62d501

Fisierul se numeste "Govora LROC 2". Exista si vreun "Govora LROC 1"?
Last edit: 26 Mai 2014 18:12 by Boby.

Mai Mult
26 Mai 2014 19:42 #44 de Liviu-San
Eu am ajuns azi de dimineata acasa(am mai facut un popas mic),un pic obosit,dar cu bateriile incarcate.Avand in vedere ca Govora a fost statiunea unde mi-am petrecut multe vacante cu familia,mi-a ramas in suflet,desi nu exceleaza din pacate la niciun capitol.Oricum, eu si familia ne-am simtit minunat datorita voua,traseul a fost superb si pentru asta tin sa multumesc organizatorilor si celor care au contribuit la aceasta intalnire.
Sa fim sanatosi,sa ne vedem la urmatoarea intalnire cu bine!

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
26 Mai 2014 20:00 #45 de Alexey
Si o poza cu distileria mobila. :lol: :lol: :lol:

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Atașamente:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Boby, spiros

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
26 Mai 2014 20:05 #46 de Teddybear

Alexey86 a scris: Si o poza cu distileria mobila. :lol: :lol: :lol:

Te inseli amarnic: aia era biblioteca mobila! Nu vezi ca toata lumea are o carte sau o revista in mana :whistle: :evil:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy

Mai Mult
26 Mai 2014 20:21 #47 de spiros
aici se servea '' digestivul'' inainte de cina...

''its not a car its a philosophy''

Mai Mult
26 Mai 2014 20:30 #48 de spiros
Multumiri am apreciat si a fost SUPER! imi cer scuze ca am evadat'' de dimineata pe la 9,30 cu Mihai ,dar a trebuit sa ajung la PLOIESTI' , stima si respect !!!! astept cu nerabdare ''NEXT LEVEL'' .

''its not a car its a philosophy''

Mai Mult
26 Mai 2014 21:01 #49 de godwishu
Sugestii:

Pe viitor sa alegem o locatie mai putin luxoasa. Mi-am mai exprimat aceasta opinie si o mentin in continuare.

Reclamatii:
Verdele din ornamentul tortului !! Radu a facut un rahat verde-verde de am zis ca e bolnav !!! :woohoo: Propun ca pe viitor tortul sa fie maro.

In privinta organizatorilor nu am ce sa comentez. Totul a fost facut cu suflet.
In ceea ce priveste "gazda" stau si ma intreb..."am pene pe spate?" :(

ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: thx, hdrracing

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
26 Mai 2014 21:10 #50 de Alexey

godwishu a scris: Sugestii:

Pe viitor sa alegem o locatie mai putin luxoasa. Mi-am mai exprimat aceasta opinie si o mentin in continuare.

Reclamatii:
Verdele din ornamentul tortului !! Radu a facut un rahat verde-verde de am zis ca e bolnav !!! :woohoo: Propun ca pe viitor tortul sa fie maro.

In privinta organizatorilor nu am ce sa comentez. Totul a fost facut cu suflet.

Asta ii tare tare "am pene pe spate"? :lol: :lol: :lol: :lol:

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif

Mai Mult
26 Mai 2014 21:12 #51 de Sky
Nici cu asta nu mi- e rusine !!! :P :P
godwishu a scris ,, :woohoo: Propun ca pe viitor tortul sa fie maro."

Mai Mult
26 Mai 2014 21:53 #52 de Boby
Am reusit sa urc si eu pozele, dar sunt varianta bulk... Nu am editat nimic, le-am pus pe toate la gramada, multe sunt facute din masina la kilogram, dar sper sa gasim si citeva care sa va placa.
Le gasiti la http://we.tl/55MPH2Llj9
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: dacuburebista, DKW, shark, tavy55

Mai Mult
26 Mai 2014 21:55 - 26 Mai 2014 22:01 #53 de KYK

godwishu a scris: Sugestii:

Gazda am fost noi insine, hotelul si servantii niste instrumente, nu cele mai ieftine,pricepute,rapide sau serviabile ce-i drept.
As deschide un topic separat pt urmatoarea intrunire sau, ma rog, principiile acesteia macar, intrucat au fost multe discutii pe tema asta.
Cred cu convingere ca un camping organizat ca lumea, cu optiuni de cazare in preajma la pensiuni pt doritori, costuri decente si atmosfera de ceaun sau vitel la protap este mult mai de efect, relaxant,si ... mai aproape de spiritul LR.
Unde mai pui ca nu trebuie sa umbli cu genunchiere :silly: sau sa te chinui sa-ti gasesti camera incercand toate usile sau cautand fante inexistente :lol: :lol:

Dupa centralizarea sugestiilor propun sa facem un exit poll pe tema asta - ca sa fim in ton cu prea minunatele evenimente recente.

DEFION / 110 PICKUP 300tdi
Last edit: 26 Mai 2014 22:01 by KYK.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: thx, hdrracing, tavy79, shark, spiros

Mai Mult
26 Mai 2014 21:56 - 26 Mai 2014 22:12 #54 de DKW
Pozele, asa cum au fost facute... pe fastupload.
Govora 1
Govora 2

Domnilor, eu si sotia va multumim pentru aceasta intrunire. Respectele mele!

Multumiri trupei de "roadies" ad-hoc pentru suportul logistic, si tuturor membrilor care au rabdat cu stoicism poluarea fonica. :lol:
Next time poate o aranjam sa iasa gen LR Camp, eventual intr-un camping cu "detoate".
Partile rele s-au decantat si prefer sa trec peste ele, ramanand doar atmosfera creata de voi.

Singurul regret este ca nu am putut sa-l bag pe Master in trial si s-o fac pe Alexa fericita, iar voua sa va dau motive de caterinca. :pinch:

LR Freelander Td4 ESX CommandShift MY'02 (M.O.D.)
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04
Last edit: 26 Mai 2014 22:12 by DKW.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: thx, Boby, shark, spiros

Mai Mult
26 Mai 2014 22:10 #55 de sean
Kyk-ule sunt total de acord cu tine de data asta!
Hai sa votam pentru asta! :lol: :whistle:

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
26 Mai 2014 22:29 #56 de tavy79
Noi am ajuns cu bine acasa la ora decenta si mancati de pe drum:)!

Din punct de vedere a organizarii nu am ce reprosa deoarece cred ca a fost maxim ce se putea scoate de la gazdele(hotelul) nostru si a locatiei.
Sigur varianta cu campare si cazare poate fi o varianta reusita dar necesita mutarea datei...undeva mai cald:). Unde mai punem faptul ca in cazul campare nu putem ramane blocati in lift :whistle: !

Dar poate intra totusi un summer camp anul acesta:)

Voi adauga si la topicul pentru urmatoarea intalnire faptul ca propun o echipa de animatori/animatoare pentru copii, se pare ca Land Rover are deja o gradinita cu toate grupele incluse si clasa 0 care deja necesita un program de seara ca atare.

Disco II Td5
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Liviu-San

Mai Mult
26 Mai 2014 22:31 - 26 Mai 2014 22:33 #57 de KYK

Alexey86 a scris: Si o poza cu distileria mobila. :lol: :lol: :lol:

De trei ori ura pentru cel mai prezent,prompt, abil si aproape de nevoile noastre :Doru mustaciosu' :kiss:
Nu doar ca a carat distileria la Govora dar a organizat si filialele ad hoc :lol:

Tre sa folosesc un termen din fotbal -laudativ la adresa lui- dupa ce s-a pozitionat pe scaunul din spate in Defender :S a reusit sa ajunga cu el fara sa verse o picatura macar , de la trial la hotel !
Rar vezi asa posesie a paharului ! :lol:

DEFION / 110 PICKUP 300tdi
Last edit: 26 Mai 2014 22:33 by KYK.

• cristeaandm
  • Deconectat
  • Administrator
  • Administrator
  • Din prea multa dragoste pentru Land Rover
Mai Mult
27 Mai 2014 16:07 #58 de cristeaandm
Dragilor, eu am ajuns cu bine acasa in forma de RRC si remorca, nevasta si copil.
Am regasit cu drag prieteni vechi, dar m-am bucurat sa cunosc si altii noi.
Chiar m-am simtit bine alaturi de voi si fetele mele sunt de aceeasi parere.
A fost prima iesire la care nu am facut nici o poza, nu am filmat nici o secunda. In schimb ma uit cu placere la toate pozele facute de voi.
Eu vreau sa vad doar lucrurile pozitive, restul sunt neinteresante si lipsite de importanta.

S-auzim de bine

:evil: 4x4 fun for all :evil:
RR Classic 1986 - 200Tdi - "Greierasul"
RRS 3.6 TDV8 "GREIERASUL 2.0"
Defender 110 Puma 2.4 TDCI Puma "Balena albastra"
D4 TDV6 - "Oaia neagra"
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: spiros

Mai Mult
27 Mai 2014 23:00 - 27 Mai 2014 23:04 #59 de hdrracing
Cazare super , restul e can can( ma refer la partea calorica a intalnirii).Mi-a facut o deosebita placere sa va revad, multumiri organizatorilor pt efortul depus.

NEVER RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY
Last edit: 27 Mai 2014 23:04 by hdrracing.

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
28 Mai 2014 09:41 - 28 Mai 2014 09:43 #60 de Teddybear
Acum, ca s-au mai “sedimentat” impresiile, vin si eu cu micul meu review. Pentru inceput, notele la “tehnica”:
  • Cazare: nota 10+: nici n-as putea da mai putin, singurul motiv de nemultumire aici ar fi ca era functional un singur lift (din motive de economie, evident)
  • Personal hotel: 10 (fara +, au existat cateva mici “derapaje”)
  • Restaurant: nota 8 cu indulgenta – personal relativ putin, majoritatea nepregatit sau in curs de pregatire, multi nu stiau “de capul lor”. Aici ar avea totusi scuza ca am fost primul grup mai important cazat la ei... discutabil totusi.
  • Calitate si cantitate mancare: nota 7 spre 8 – daca la calitate n-as putea sa marai prea mult, in ce priveste cantitatea, mi-am adus aminte de “platouasele” lui Nea’ Nelu (la cina de joi seara a trebuit sa-mi comand un supliment ca sa ma declar multumit). Aici insa avem si noi (organizatorii), o parte din vina: la recunoasterea efectuata nu s-au verificat punctual meniurile: ar fi trebuit comandate cate o portie din fiecare varianta si corectate pe loc neajunsurile (sau schimbat varianta). De tinut minte pentru urmatoarea Intalnire Anuala!
  • Colaborarea intre personalul hotelului, (aici includ si restaurantul) si organizatori: buna spre foarte buna, undeva intre 9-10 – absolut toate deficientele semnalate de noi in prima seara (cina de joi) au fost remediate prompt si corespunzator inca de la pranzul de a doua zi! Au mai existat, totusi, acele mici “derapaje” de care vorbeam, cele mai multe datorate faptului ca nu s-a discutat “cu cine trebuie”: nici la ei nici la noi nu au fost nominalizate clar “persoanele de legatura”.
Si, o ultima categorie despre care se discuta destul de aprins: preturile! Aici am sa va las pe voi sa decideti, eu pun numai cifrele din ultimii 3 ani:

Parerea mea este ca stam bine si la capitolul asta, s-a reusit sa se mentina aproximativ acelasi nivel, buzunarele noastre sunt, din pacate, ceva mai goale ca in anii trecuti.

In ce priveste “impresia artistica”: per total, o intalnire reusita! Atmosfera generala excelenta, ne-am revazut vechi prieteni, ne-am facut altii noi, traseul si “locul de joaca” superbe iar combinatia intre terasa restaurantului si “biblioteca mobila” a lui Doru, de neegalat! Daca ar mai fi existat disponibile o masina de gheata si o “fantana” de cafea, cred ca nu mai dormea nimeni. Totusi, un semn de intrebare ramane: de ce a fost nevoie de “mutarea” in alta locatie a cinei festive? Si asta, in primul rand, in detrimentul personalului ramas in hotel: la “prelungirile” de dupa, nu aveai de la cine cere o cafea, o scrumiera sau niste gheata.
Si, nu in ultimul rand, tin sa reamintesc un lucru: in urma acestei intalniri avem 5 noi membri in Club.

Mi-ar fi placut totusi ca, macar in mesaje private daca nu public aici, sa ni se semnaleze toate nemultumirile ca sa putem incerca sa le evitam cu alte ocazii.
As indrazni sa vin totusi si cu o propunere:pentru urmatoarea Intalnire Anuala sa incercam sa ne intoarcem in Ardeal, sunt convins ca vom putea gasi ceva corespunzator nevoilor noastre in Mures, Alba sau Harghita. Si consider ca ar fi foarte util ca cei care vor bantui zonele vizate in aceasta vara, sa incerce sa se uite si dupa asa ceva (criteriile de baza sunt reamintite de MariusG la inceputul fiecarui topic privitor la Intalnirile Anuale).
Sa ne vedem cu bine in 2015!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
Atașamente:
Last edit: 28 Mai 2014 09:43 by Teddybear.

Timp creare pagină: 0.704 secunde