logo lroc

Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU

Mai Mult
25 Sep 2014 21:51 #21 de Catalin40A
Replied by Catalin40A on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU
In cazul asta este grav..........se cauta variante ...............betivaneala nu se poate rata !!!

Range Rover 2,5 DSE

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
25 Sep 2014 22:12 #22 de Magellan
Replied by Magellan on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU

thx a scris: MARTALÓG, martalogi, s. m. (Mai ales la pl.) Slujitor domnesc însărcinat cu paza granițelor și cu supravegherea punctelor vamale. – Din tc. martoloz „marinar creștin de pe Dunăre”.

martalóg (martalógi), s. m. – 1. Soldat creștin, mai ales grec, în slujba sultanului. – 2. (Înv.) Grănicer. – 3. (Olt.) Intendent. – Var. (înv.)

martalóg m. (turc. martoloz, soldat creștin care servea la forturile turceștĭ, pirat de Dunăre, d. ngr. armatolós, armatól d. árma, pl. ármata [d. it. arma, armă], supt [!] infl. luĭ amártolós [vgr. ῾amartolós, păcătos]. De aicĭ: sîrb. martòloz și -olos, pirat de Dunăre, grănicer turcesc, ung. martolós și -óz, hoț, pirat, negustor de robĭ). Vechĭ. Armatol saŭ haĭduc Grec care păzea drumurile și granițele Imperiuluĭ turcesc (începînd de la Selim II, în sec 17). Cazac grănicer în servicĭu Țăriĭ Româneștĭ: martalogiĭ formaŭ una din diviziunile Cazacilor din Țara Românească (Bălc. 636); haĭducĭ ungurĭ și martologĭ sîrbĭ (Ĭorga, Ist. Arm. Rom. I, 328). Azĭ. Olt. Vechil, logofăt de moșie. – Se zicea și martolog și martolot.

martalog, -oagă, martalogi, -oage adj. molâu, lent, greoi în mișcări.

Ivane - vezi ultima explicatie :evil: :lol:

Vad ca pana la urma mi se potriveste mie cel mai bine, fiind fost marinar......pirat, marinar de Dunare, etc.

Posesor de nevasta cu Disco 1

Mai Mult
25 Sep 2014 22:18 #23 de Magellan

DKW a scris:

thx a scris: Apropos , ziceai ceva de niste lautari cu karaoke parca....

Ia legatura cu dom' Profesor, daca vrei lautarii aia mari. Daca vrei d-aia mici portabili, am si ceva cu specific outdoor, suficient pentru o camera de 30-35mp (nu de alta, dar sa va mai auziti intre voi :evil: )

Nu stiu ce are Dom Profesor, o sa il intreb oricum dar eu nu am spus nimic de ceva portabil sau outdoor, daca dau doar jumatate din volum nu se mai intelege om cu femeia lui,de fapt indiferent de evenimentul la care am fost chemat, nu am avut ocazia sa dau jumatate din volum.
Acum daca si Dom Profesor are ceva cu dimensiuni mari si decibeli crescuti poate facem o hora cu toate ca sa stim macar de ce.... :evil: :evil: :evil:

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
25 Sep 2014 22:21 #24 de Teddybear
Replied by Teddybear on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU

navymotorman a scris: Acum daca si Dom Profesor are ceva cu dimensiuni mari si decibeli crescuti poate facem o hora cu toate ca sa stim macar de ce.... :evil: :evil: :evil:

Dom Profesor are remorca necesara transportului lautarilor pusi la dispozitie de DKW :evil: Cat despre decibelii disponibili in ograda DKW-ului... sa zicem ca e mai bine sa nu-l ambitionam :whistle:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy

Mai Mult
25 Sep 2014 22:24 #25 de Magellan

GSS a scris: Eu ma bag. Cred ca am sa vin singur de data asta. Rugamintea este sa nu fie in weekend-ul cu 12 ca fac un an de cand mi-am luat nevasta. :whistle:

Tocmai, fa-i o surpriza, ca facem un chef de o sa il tina minte toata viata si o ducem si la ceva fenomene paranormale care bantuie zona, ca sigur va tine minte momentul si nu o sa te ierte toata viata :P :P :P

Mai Mult
25 Sep 2014 22:28 #26 de Magellan

Teddybear a scris:

navymotorman a scris: Acum daca si Dom Profesor are ceva cu dimensiuni mari si decibeli crescuti poate facem o hora cu toate ca sa stim macar de ce.... :evil: :evil: :evil:

Dom Profesor are remorca necesara transportului lautarilor pusi la dispozitie de DKW :evil: Cat despre decibelii disponibili in ograda DKW-ului... sa zicem ca e mai bine sa nu-l ambitionam :whistle:

Da de ce sa nu il ambitionam, lasa sa dea omul ce are mai bun din el.
Acuma cat e gluma e panarama, eu am facut o propunere timida ca fata de oamenii de rand am cu ce, acum nu vreau sa credeti ca am de gand sa ma bag peste cei de ai casei, numai sa spuna lumea cum facem sa nu ramanem doar cu schelalaielile noastre acapella. La microfon parca ne reproducem mai lesne. ;) ;) ;)

Mai Mult
26 Sep 2014 11:16 - 26 Sep 2014 11:18 #27 de GSS
Replied by GSS on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU

sean a scris: Pana la urma cred ca întâlnirea din octombrie se va tine în noiembrie! :lol:

Eu sunt de acord avand in vedere ca singurul weekend liber in octombrie e tocmai cel in care nu pot merge si propun al doilea weekend din noiembrie. Vad ca pica pe 8 si cum ma cheama si Mihai va trebui sa va omenesc cu ceva. :woohoo:

navymotorman a scris:

GSS a scris: Eu ma bag. Cred ca am sa vin singur de data asta. Rugamintea este sa nu fie in weekend-ul cu 12 ca fac un an de cand mi-am luat nevasta. :whistle:

Tocmai, fa-i o surpriza, ca facem un chef de o sa il tina minte toata viata si o ducem si la ceva fenomene paranormale care bantuie zona, ca sigur va tine minte momentul si nu o sa te ierte toata viata :P :P :P

Crede-ma ca ii place. A fost incantata de Comandau si ar vrea si ea sa vina, insa nu il mai putem lua pe ala mic ca va fi cam frig atunci si ar trebui sa ii tin toata ziua pe amandoi inchisi in camera.

PS: O reorientare catre Comandau cum ar fi?! Sunt niste trasee ca lumea pe acolo daca ne hotaram sa ne ocupam si de off road :lol: :lol: :lol:

In plus, le-am face foarte fericite pe Mirandolina si Petronela.
Last edit: 26 Sep 2014 11:18 by GSS.

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
26 Sep 2014 11:26 #28 de Teddybear

GSS a scris:
PS: O reorientare catre Comandau cum ar fi?! Sunt niste trasee ca lumea pe acolo daca ne hotaram sa ne ocupam si de off road :lol: :lol: :lol:

Tin sa reamintesc faptul ca mai exista si varianta Mierea... daca nu cumva mi-a scapat mie ceva :whistle:

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy

Mai Mult
26 Sep 2014 11:32 #29 de sean
Replied by sean on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU
Ti-a scapat faptul ca am taiat-o de pe lista! :evil:

Discovery 4
Defender 90

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
Mai Mult
26 Sep 2014 11:41 #30 de Teddybear

sean a scris: Ti-a scapat faptul ca am taiat-o de pe lista! :evil:

Fix la asta ma refeream! Motivele o sa le aflu (probabil) recitind topicurile mai vechi :S

Mai Mult
26 Sep 2014 12:07 #31 de thx
Replied by thx on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU
Mierea .......pa. Fuse si se duse !

Mergem la Bozioru ! e aproape , sunt conditii , putem sa chelacaim cat vrem si drumuri kklau. Hai sa ne concentram la data . Daca in noiembrie poate toata lume , sa ramana in noiembrie , desi e mai frig ....asta e , nu se mai incinge Carabinieru... :evil:

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta

Mai Mult
26 Sep 2014 12:30 #32 de Magellan
Rugamintea ar fi sa ne hotaram in 2-3 zile care weekend ramane, cel liber din octombrie sau altul din noiembrie ca sa nu tin omul blocat si nici sa ne trezim ca s-au ocupat cele din noiembrie, ca da iarna peste noi.
In ceea ce priveste traseele, cauciucuri si dispozitie sa aveti ca in rest a avut omul din zona si natura grija.

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
26 Sep 2014 13:21 #33 de Alexey
Replied by Alexey on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU

navymotorman a scris: Rugamintea ar fi sa ne hotaram in 2-3 zile care weekend ramane, cel liber din octombrie sau altul din noiembrie ca sa nu tin omul blocat si nici sa ne trezim ca s-au ocupat cele din noiembrie, ca da iarna peste noi.
In ceea ce priveste traseele, cauciucuri si dispozitie sa aveti ca in rest a avut omul din zona si natura grija.

Eu propun noiembrie.

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif

Mai Mult
26 Sep 2014 13:25 #34 de Magellan

GSS a scris:

sean a scris: Pana la urma cred ca întâlnirea din octombrie se va tine în noiembrie! :lol:

Eu sunt de acord avand in vedere ca singurul weekend liber in octombrie e tocmai cel in care nu pot merge si propun al doilea weekend din noiembrie. Vad ca pica pe 8 si cum ma cheama si Mihai va trebui sa va omenesc cu ceva. :woohoo:

navymotorman a scris:

Crede-ma ca ii place. A fost incantata de Comandau si ar vrea si ea sa vina, insa nu il mai putem lua pe ala mic ca va fi cam frig atunci si ar trebui sa ii tin toata ziua pe amandoi inchisi in camera.

Bine sefu dar voi nu aveti o varianta de avarie (mama, bunica, matusa, etc.) ???

Mai Mult
26 Sep 2014 14:26 #35 de GSS
Replied by GSS on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU
Navy, variante de avarie ar fi, numai ca bunica, matusa etc. nu au lapte. :lol:

Mai Mult
26 Sep 2014 14:39 #36 de Catalin40A
Replied by Catalin40A on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU
Daca e vorba de propuneri parerea mea este ca in noiembrie e totusi prea frig. Bine ar fi sa gasim o varianta pentru octombrie. Sigur, nu ma opun si indiferent cand va fi voi participa, in situatia in care nu apare ceva foarte urgent atunci.

Range Rover 2,5 DSE

Mai Mult
26 Sep 2014 15:20 - 26 Sep 2014 15:21 #37 de Magellan

GSS a scris: Navy, variante de avarie ar fi, numai ca bunica, matusa etc. nu au lapte. :lol:

:whistle: :whistle: :whistle:

Last edit: 26 Sep 2014 15:21 by Magellan.

Mai Mult
26 Sep 2014 15:22 #38 de Magellan

Catalin40A a scris: Daca e vorba de propuneri parerea mea este ca in noiembrie e totusi prea frig. Bine ar fi sa gasim o varianta pentru octombrie. Sigur, nu ma opun si indiferent cand va fi voi participa, in situatia in care nu apare ceva foarte urgent atunci.

Drept e ca in noiembrie te cam strange in spate si ar fi ok acum in octombrie dar si eu ca si colegu, nu ma dau in laturi daca o fi in noiembrie.

Mai Mult
26 Sep 2014 19:24 #39 de dacuburebista
Replied by dacuburebista on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU

www.calauzaoffroad.ro
Atașamente:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, Alexey, spiros, GSS

Mai Mult
26 Sep 2014 19:43 #40 de sean
Replied by sean on topic Intalnirea de toamna 2014 la BOZIORU
Noiembrie sa fie din punctul meu de vedere!
Mulțumesc Thx pentru grija! :lol: :P

Discovery 4
Defender 90

Timp creare pagină: 0.205 secunde