- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- ieseala sambata sau duminica 28 sau 29 iunie
ieseala sambata sau duminica 28 sau 29 iunie
- nissan4x4
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Junior Member
-
Mai Puțin
Mai Mult
27 Iun 2014 10:24 #1
de nissan4x4
www.nissan4x4.ro
ieseala sambata sau duminica 28 sau 29 iunie was created by nissan4x4
As vrea sa fac o iesire de o zi ( sau doua de se manifesta doritori) pe niste trasee ceva mai complicate. Poate fi sambata sau duminica
In principiu e vb de traseul de la LR Academy, de extrem. Nu e de speriat, traseul are vreo 5 km dar e f tehnic.
Echipare obligatorie MT-uri si troliu in mintile lui (ca o sa aibe de treaba) , sufa de copac si o sufa lunga de min 6 m. statie pe 27mgh!
Pana acum s-au inscris 2 Patroale ( Y61/2,8 si Y60/4,2) si un samurai (ATV-eu cu volan).
Traseul e o urcare lunga prin padure cu multe sleauri , nu sunt zone expuse si nici goluri alpine. In principiu nu se fac damage-uri la masini.
Avand in vedere ca ploua s-ar putea sa fie ceva mai complicat, in mod normal se face cam in 3 ore , la relanti ...
La iesirea din traseu propun un Tabla Butii ( ca tot am sarit-o data trecuta) si/sau o vizita la cascada minunata trecand prin Poiana Narciselor.
Masa la pensiunea Nicos, unde se serveste niste ciorbe minunate si alte bunatatzi care te fac sa pui la loc din greutatea pe care ai pierdut-o in traseu ( k copilot).
Detalii fie pe aici , fie la tel 0724.64.77.26, in principiu ar trebui sa stabilim cu succes ziua de desfasurare, sambata? duminica? amandoua?
Pana acum au fost cereri ptr duminica, unii mai lucrand si sambata...
In principiu e vb de traseul de la LR Academy, de extrem. Nu e de speriat, traseul are vreo 5 km dar e f tehnic.
Echipare obligatorie MT-uri si troliu in mintile lui (ca o sa aibe de treaba) , sufa de copac si o sufa lunga de min 6 m. statie pe 27mgh!
Pana acum s-au inscris 2 Patroale ( Y61/2,8 si Y60/4,2) si un samurai (ATV-eu cu volan).
Traseul e o urcare lunga prin padure cu multe sleauri , nu sunt zone expuse si nici goluri alpine. In principiu nu se fac damage-uri la masini.
Avand in vedere ca ploua s-ar putea sa fie ceva mai complicat, in mod normal se face cam in 3 ore , la relanti ...
La iesirea din traseu propun un Tabla Butii ( ca tot am sarit-o data trecuta) si/sau o vizita la cascada minunata trecand prin Poiana Narciselor.
Masa la pensiunea Nicos, unde se serveste niste ciorbe minunate si alte bunatatzi care te fac sa pui la loc din greutatea pe care ai pierdut-o in traseu ( k copilot).
Detalii fie pe aici , fie la tel 0724.64.77.26, in principiu ar trebui sa stabilim cu succes ziua de desfasurare, sambata? duminica? amandoua?
Pana acum au fost cereri ptr duminica, unii mai lucrand si sambata...
www.nissan4x4.ro
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- Razvan
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Proiect GSS
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 1024
- Mulțumiri primite: 340
27 Iun 2014 11:02 #2
de Razvan
Replied by Razvan on topic ieseala sambata sau duminica 28 sau 29 iunie
Excelenta de ce faceti sa ne curga balele... Cand suntem in concediu....
Ne dati si noua un track daca e... Avem si noi o iesire week-end-ul urmator.... ..
Ne dati si noua un track daca e... Avem si noi o iesire week-end-ul urmator.... ..
- thx
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 1745
- Mulțumiri primite: 549
27 Iun 2014 11:05 #3
de thx
Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
Replied by thx on topic ieseala sambata sau duminica 28 sau 29 iunie
Cu mare placere as veni ,insa we asta am o importanta aniversare in familie , deci va urez cu lacrimi in ochi fir intins
Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
- nissan4x4
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Junior Member
-
27 Iun 2014 11:18 - 27 Iun 2014 13:38 #4
de nissan4x4
www.nissan4x4.ro
Replied by nissan4x4 on topic ieseala sambata sau duminica 28 sau 29 iunie
iti fac trak-ul dar sa stii ca nu iti prea foloseste. Traseul are multe coteli si datorita coronamentului semnalu se tot pierde. Dupa GPS te ratacesti sigur.
In plus sunt tot felul de capcane pe care eu le stiu ( bolovani ascunsi in sleauri de iti rupe diferentialul de dai in ei
etc).
Pana acum numai invoiri ...
In plus sunt tot felul de capcane pe care eu le stiu ( bolovani ascunsi in sleauri de iti rupe diferentialul de dai in ei
Pana acum numai invoiri ...
www.nissan4x4.ro
Last edit: 27 Iun 2014 13:38 by nissan4x4.
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- ieseala sambata sau duminica 28 sau 29 iunie
Timp creare pagină: 0.042 secunde