- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- iesire 14 iunie la Lacul Vulturilor!
iesire 14 iunie la Lacul Vulturilor!
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
Discovery 4
Defender 90
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- GSS
-
- Deconectat
- Elite Member
-
thx a scris: Faimoasa panta de la LV Deocamdata doar pe coborare cu aceasta masina. Sincer mi-a fost o frica de m-am kkt pe mine. Cine a vazut live despre ce e vorba stie. Din filmare nu-ti dai seama insa pe la mijloc imi intrase chilotu-n kur de tot....si da Razvane cu tot cu paleti.
Cosmine mie nu mi-a trebuit decat filmare si aproape ca am murdarit canapeaua. Plus ca il mai vazusem si pe baiatul de mai jos, care a avut noroc, cu caru'.
- dacuburebista
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
am identificat și punctele din poza asta...
cred că mergeau să caute semnal la telefoane
www.calauzaoffroad.ro
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
E vorba de coborârea către lac sau altceva?
Dacă e alta panta îmi cer iertare în genunchi!
Discovery 4
Defender 90
- thx
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Postări: 1745
- Mulțumiri primite: 549
sean a scris: Eu nu vad filmulețele pe kkt-ul meu de telefon!
E vorba de coborârea către lac sau altceva?
Dacă e alta panta îmi cer iertare în genunchi!
Despre aia e vorba - coborarea spra lac. imi pare rau ca nu am incercar macar sa urc fara sa fortez . sunt curios pana unde mergea fara riscuri majore
Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
- thx
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
andrei.andrei a scris:
thx a scris: Faimoasa panta de la LV Deocamdata doar pe coborare cu aceasta masina. Sincer mi-a fost o frica de m-am kkt pe mine. Cine a vazut live despre ce e vorba stie. Din filmare nu-ti dai seama insa pe la mijloc imi intrase chilotu-n kur de tot....si da Razvane cu tot cu paleti.
Cosmine mie nu mi-a trebuit decat filmare si aproape ca am murdarit canapeaua. Plus ca il mai vazusem si pe baiatul de mai jos, care a avut noroc, cu caru'.
Baiatul de mai jos a avut mare noroc , imens. A facut totul gresit , da' totul .
- GSS
-
- Deconectat
- Elite Member
-
thx a scris: Baiatul de mai jos a avut mare noroc , imens. A facut totul gresit , da' totul .
Sunt curios daca a vrut sa iasa intentionat de pe sleauri sau daca a franat aiurea.
- Alexey
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Одна жизнь, прожить ее.
- Postări: 3278
- Mulțumiri primite: 795
andrei.andrei a scris:
thx a scris: Baiatul de mai jos a avut mare noroc , imens. A facut totul gresit , da' totul .
Sunt curios daca a vrut sa iasa intentionat de pe sleauri sau daca a franat aiurea.
Sigur a vrut sa iasa.
Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
- hdrracing
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 121
- Mulțumiri primite: 19
thx a scris:
hdrracing a scris: Sa o vezi la urcare Cosmine cum e,am urcat-o io si cu nevastamea gravida,in dreapta,nu mai vedeam decat ceru'....
pe bune ? ai urcat-o? cu disco? vreau detalii te rog.
La modul cel mai serios ca am urcat-o, pe vremea aia aveam toyota aia la 2 usi cu V6 benzina(185 cp pe 1800 kg), cu Disco nu am reusit decat sa o cobor , apoi a inceput ploaia si nu am mai reusit sa o urc.
Oricum e senzatie majora, merita incercat, ai impresia ca in orice moment se da peste cap....
NEVER RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY
- thx
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
hdrracing a scris:
thx a scris:
hdrracing a scris: Sa o vezi la urcare Cosmine cum e,am urcat-o io si cu nevastamea gravida,in dreapta,nu mai vedeam decat ceru'....
pe bune ? ai urcat-o? cu disco? vreau detalii te rog.
La modul cel mai serios ca am urcat-o, pe vremea aia aveam toyota aia la 2 usi cu V6 benzina(185 cp pe 1800 kg), cu Disco nu am reusit decat sa o cobor , apoi a inceput ploaia si nu am mai reusit sa o urc.
Oricum e senzatie majora, merita incercat, ai impresia ca in orice moment se da peste cap....
Bravo Dane . Super tare . O sa-mi fac un tatuaj cu tine. Lasan-d gluma , daca mai ajung pe acolo si imi doresc o sa o incerc un pic, macar in buze....
- godwishu
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Postări: 779
- Mulțumiri primite: 147
Ma consolez cu faptul ca am si eu doua sleauri si noroi in curte. Ba chiar mai si troliez din când in când cate o masina mica care se incumeta sa intre pana in spate !
ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"
- DKW
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Likenothingelse
- Postări: 979
- Mulțumiri primite: 252
Cu riscul sa ma injuri (da' nu ma pot abtine) panta aia daca nu era prea destelenita o cobora si si Evocu' asta nou, fara prea mult stres...thx a scris: Faimoasa panta de la LV Deocamdata doar pe coborare cu aceasta masina. Sincer mi-a fost o frica de m-am kkt pe mine. Cine a vazut live despre ce e vorba stie. Din filmare nu-ti dai seama insa pe la mijloc imi intrase chilotu-n kur de tot....si da Razvane cu tot cu paleti.
Evident Catalin a fost de vina .
El a facut injectia.Bine ca n-a durut .
Ce-i drept, Evocu' nu putea sa care "terasa" pe plafon.
Cam scapa la vale magaoaiele voastre...
LR Freelander Td4 ESX CommandShift MY'02 (M.O.D.)
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04
- Alexey
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Одна жизнь, прожить ее.
- Postări: 3278
- Mulțumiri primite: 795
DKW a scris:
Cu riscul sa ma injuri (da' nu ma pot abtine) panta aia daca nu era prea destelenita o cobora si si Evocu' asta nou, fara prea mult stres...thx a scris: Faimoasa panta de la LV Deocamdata doar pe coborare cu aceasta masina. Sincer mi-a fost o frica de m-am kkt pe mine. Cine a vazut live despre ce e vorba stie. Din filmare nu-ti dai seama insa pe la mijloc imi intrase chilotu-n kur de tot....si da Razvane cu tot cu paleti.
Cristi ai fost la LV?
Eu zic ca dupa filmare te inseli, credema cand te uiti la cabana din varf ti se pune un nod in gat.
Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
- DKW
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Likenothingelse
Si pe camera se vede cat de dificila este coborarea, ati avut ceva curaj sa va dati la vale fara HDC!
Dar este posibil sa am si clinometru defect, doar am antrenamentul de la bloc drept unitate de masura.
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
La Maneciu era sa ma fac praf cu el,noroc ca am avut inspirația sa-l scot și sa-i dau talpa.
Discovery 4
Defender 90
- thx
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
DKW a scris:
Cristi nu te-njur . Nu am de ce. Sunt multe masini care pot cobori panta aia si probabil sunt multi piloti care o pot cobori . Mie mi-a fost frica si daca nu era Catalin mai mult ca sigur ca nu o coboram . Nu am mare experienta de mers cu masina in teren . nu m-am intalnit cu situatii f dificile in care sa iau decizii rapide . In teren de multe ori imi este frica si nu imi e rusine sa o recunosc . Asta e. Unii sunt mai curajosi altii mai putin.
Problema este alta. Din spatele monitorului e usor sa scrii ( nu ma refer aici direct la tine ) insa odata ajunsi in fata obstacolului incepe sa ne manance nasul sa ne stea parul intr-o parte etc. Mi s-a intamplat si mie , chiar de doua ori. Ma uit pe forum si zic : ce kkt s-au coit aia la urcarea aia. E usor. Cand am ajuns in teren la panta aia m-am albit am bagat codita intre picioare si am ocolit,si nu mi-a fost rusine. Nu mai trebuie sa demonstrez nimanui , nimic. Poate mie cateodata
E mult de vorbit aici . Prefer la un pahar de spritz si la o muzica buna. Spritzul il dau eu , tu restu.... Hai noroc !
- DKW
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Likenothingelse
As fi fost curios cum s-ar fi descurcat Evocu' pe o panta asemanatoare, din ce am discutat cu Adi Ciurea masina are HDC setabil. Cu Freelanderul meu nu as incerca deoarece as ajunge jos cu franele arse, deh, cutie automata, plus ca nici nu am experienta necesara in asemenea situatii.sean a scris: După părerea mea acolo trebuie sa uiți de hdc,nu e ok la asa ceva.
La Maneciu era sa ma fac praf cu el,noroc ca am avut inspirația sa-l scot și sa-i dau talpa.
Cosmine, dpdv personal nu nu-mi sta in obicei sa critic alegerile celorlalti, am facut si eu destule tampenii si stiu cum este cand ajungi varat adanc in situatie. Dar mai incerc si eu cate o gluma (uneori nu-mi iese).thx a scris: E mult de vorbit aici . Prefer la un pahar de spritz si la o muzica buna. Spritzul il dau eu , tu restu.... Hai noroc !
Si-asa imi bag unghia-n gat cand vad poze de la iesirile voastre iar eu trebuie sa stau cuminte.
Cat despre spritz si muzica, stai sa mai scap si eu din treburi, si se rezolva.
Suzuki DR650SE '97
Suzuki VX800 '92
BMW R1200 GS '04
- thx
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- GSS
-
- Deconectat
- Elite Member
-
- Liviu-San
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 176
- Mulțumiri primite: 24
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- iesire 14 iunie la Lacul Vulturilor!