- Postări: 141
- Mulțumiri primite: 45
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- Prin Apuseni. Rosia 15.03.2014
Prin Apuseni. Rosia 15.03.2014
- cristib
- Autor Subiect
- Deconectat
- Senior Member
-
Mai Puțin
Mai Mult
01 Apr 2014 00:24 #1
de cristib
Prin Apuseni. Rosia 15.03.2014 was created by cristib
Povestea incepe ca de obicei cu intrebarea "Ce facem maine?" "Hai sa nergem sa vedem moara de apa de la Rosia."
Si daca tot am mers prin zona am zis sa mai vedem ce mai este pe acolo.
1. Ruinele cetatii din Pomezeu. Bucata de zid e in curtea omului. Va urma curatarea zonei in jurul zidului si amenajarea unei terase cu mese si scaune
2. Sura Usorilor. Arcada de piatra. In capatul vaii ar trebui sa fie o cascada dar nu am mai mers pana acolo.
3. Moara de apa din Rosia. Nu functioneaza. Zice omul ca ii mai da drumul uneori dar am indoieli. Omul de la moara e un personaj interesant.
4. Vedere de sus pe drumul spre Mina Farcu (Pestera cu cristale)
5. Lapiezuri - cred ca zona de numeste Platoul Runcuri (deasupra loc. Rosia)
6. Vedere de sus - Apateu
Dn pacate vremea s-a stricat in a doua parte a zilei si am plecat spre casa. Zona mai are lucruri interesante de vazut si voi aloca un weekend prelungit pentru vizitare.
Si daca tot am mers prin zona am zis sa mai vedem ce mai este pe acolo.
1. Ruinele cetatii din Pomezeu. Bucata de zid e in curtea omului. Va urma curatarea zonei in jurul zidului si amenajarea unei terase cu mese si scaune
2. Sura Usorilor. Arcada de piatra. In capatul vaii ar trebui sa fie o cascada dar nu am mai mers pana acolo.
3. Moara de apa din Rosia. Nu functioneaza. Zice omul ca ii mai da drumul uneori dar am indoieli. Omul de la moara e un personaj interesant.
4. Vedere de sus pe drumul spre Mina Farcu (Pestera cu cristale)
5. Lapiezuri - cred ca zona de numeste Platoul Runcuri (deasupra loc. Rosia)
6. Vedere de sus - Apateu
Dn pacate vremea s-a stricat in a doua parte a zilei si am plecat spre casa. Zona mai are lucruri interesante de vazut si voi aloca un weekend prelungit pentru vizitare.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm, Iulian G
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- Prin Apuseni. Rosia 15.03.2014
Timp creare pagină: 0.332 secunde