- Postări: 1995
- Mulțumiri primite: 407
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2015
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- Intalnire de toamna Bozioru 2015
Intalnire de toamna Bozioru 2015
- KYK
-
- Deconectat
- Moderator
-
- 7 LR in 17 ani
data viitoare ar trebui sa o faci in marsarier sa detartrezi si spateleDMM74 a scris: O mai fii apa pe rău sa spăl si eu masina
DEFION / 110 PICKUP 300tdi
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
- Postări: 2133
- Mulțumiri primite: 459
Am un traseu Bucuresti-Bozioru facut de unul dintre fondatorii Luanei din ratiuni de "fara rovigneta".
Mai jos descrierea, cine se pricepe la facut track il rog sa ne ajute:
"Deci(DJ200)Bucuresti, Stefanestii de jos/sus, Dascalu(DC184), Moara Vlasiei(DJ101C), Lipia, (adio asfalt! de aici)(DJ101B) Nuci(DJ101D+DJ100B), Gherghita,(DJ100B) Draganesti, Meri, Baraitaru, intersectie cu DN1D, (DJ102N)Parepa-Rusani, Colceag, Inotesti, intersectie DN1B, (DJ102N)Ceptura de sus/jos, Rotari,(DC69) Malu Rosu, (DJ238)Tataru (off-road nene!!!) Sangeru(DJ102C), Butuci, Buda Craciunesti, Scarishoara, Barasti, Cislau (ne intalnim din nou cu asfaltul cinstit DN10), Patarlagele, Sibiciu de jos si sus (DC69) Colti (DC78) Buduile.(DC86) Vavalucile si finish Bozioru."
Cine se baga? S-ar putea face si o prerecunoastere de un weekend.
Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
- perjud
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 212
- Mulțumiri primite: 97
Vin si eu....
referitor la traseul propus... avem doua fisiere (*.kml si *.kmz)
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a-l vizualiza.
daca am facut ceva greseli.... va rog sa asteptati pana la Bozioru, ca sa pot fi certat amarnic
astazi 07 septembrie, avem in completare la trasee : http://www.mopedmap.net/en/route/3259708/?qr=true
si
Discovery 1 din 1992, 200TDI - (cotet de nămol)
Discovery 3 2005 2.7 HSI (conserva familistului)
Diferenta dintre copii si barbati este DOAR pretul jucariilor.
Acest mesaj are un fișier atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
mariusg a scris: Ar fi bine sa nu ne intindem pana in noiembrie.
Am un traseu Bucuresti-Bozioru facut de unul dintre fondatorii Luanei din ratiuni de "fara rovigneta".
Mai jos descrierea, cine se pricepe la facut track il rog sa ne ajute:
"Deci(DJ200)Bucuresti, Stefanestii de jos/sus, Dascalu(DC184), Moara Vlasiei(DJ101C), Lipia, (adio asfalt! de aici)(DJ101B) Nuci(DJ101D+DJ100B), Gherghita,(DJ100B) Draganesti, Meri, Baraitaru, intersectie cu DN1D, (DJ102N)Parepa-Rusani, Colceag, Inotesti, intersectie DN1B, (DJ102N)Ceptura de sus/jos, Rotari,(DC69) Malu Rosu, (DJ238)Tataru (off-road nene!!!) Sangeru(DJ102C), Butuci, Buda Craciunesti, Scarishoara, Barasti, Cislau (ne intalnim din nou cu asfaltul cinstit DN10), Patarlagele, Sibiciu de jos si sus (DC69) Colti (DC78) Buduile.(DC86) Vavalucile si finish Bozioru."
Ca sa fie treaba ok de la Cislau faci dreapta pe DN vreo 5 km pana aproape de Viperesti,acolo e vad sau "puntea suspinelor"...treci Buzaul la Ursoaia si te intorci in amonte,pe malul stang pana la Panatau-Sibiciu-Colti...apoi traseul cunoscut de Bozioru.
Ma interesez daca se poate trece din Panatau-Begu catre Muscelu Caramanesti...trebuie sa existe un drum prin munte...
PS
Sa vedeti ce senzatii tari cand treci Buzaul cu masina si simti cum te duce apa...dar nu se compara cu morcovii de pe podisca aia suspendata (acum au reparat-o cat de cat).
Discovery 4
Defender 90
- dacuburebista
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
mariusg a scris: Ar fi bine sa nu ne intindem pana in noiembrie.
Deci(DJ200)Bucuresti, Stefanestii de jos/sus, Dascalu(DC184), Moara Vlasiei(DJ101C), Lipia, (adio asfalt! de aici)(DJ101B) Nuci(DJ101D+DJ100B), Gherghita,(DJ100B) Draganesti, Meri, Baraitaru, intersectie cu DN1D, (DJ102N)Parepa-Rusani, Colceag, Inotesti, intersectie DN1B, (DJ102N)Ceptura de sus/jos, Rotari,(DC69) Malu Rosu, (DJ238)Tataru (off-road nene!!!) Sangeru(DJ102C), Butuci, Buda Craciunesti, Scarishoara, Barasti, Cislau (ne intalnim din nou cu asfaltul cinstit DN10), Patarlagele, Sibiciu de jos si sus (DC69) Colti (DC78) Buduile.(DC86) Vavalucile si finish Bozioru.
Cine se bagă?
www.calauzaoffroad.ro
- Magellan
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Postări: 1010
- Mulțumiri primite: 371
Parerea mea.
Posesor de nevasta cu Disco 1
- olimpiu
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 141
- Mulțumiri primite: 21
- Alexey
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Одна жизнь, прожить ее.
- Postări: 3278
- Mulțumiri primite: 795
olimpiu a scris: Salutare, ma bag si eu.
Salut,
Fara sa fie cu suparare, dar inainte sa te bagi la orice iesire sau sa scrii aici pe forum, te rog sa-ti faci o prezentare aici : http://www.lroc.ro/forum/6-prezentarea-membrilor-forumului/11-topic-unic-de-prezentare-a-membrilor
Si te asteptam sa partici la o intalnire saptamanala sa ne cunosti.
Ne place sa stim cu cine stam de vorba si cu cine iesim in teren.
Zi buna.
Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
LE: mai este un patrolist care m-a intrebat daca poate sa vina si el cu noi... daca mai sunt locuri: e vorba de Nike de pe celalalt forum (cred ca cei mai multi il cunosc
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- olimpiu
-
- Deconectat
- Senior Member
-
Scuze pentru "bunele maniere"
Ramane Bozioru la inceput de noiembrie? Mai vine cineva de catre Sibiu, Brasov, sa facem echipa pe drum?
P.S ma indepartez de subiuect un pic, fara suparare. Vineri este gata masina...este la brasov, cateva modificari, am sa postez ceva poze pe saptamana viitoare "inainte-dupa"
Merci.
- Alexey
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
Teddybear a scris: Alex, Olimpiu a fost cu noi in traseu la Medias... e cam greu sa participe la intalnirile noastre saptamanale, el e din Sibiu
LE: mai este un patrolist care m-a intrebat daca poate sa vina si el cu noi... daca mai sunt locuri: e vorba de Nike de pe celalalt forum (cred ca cei mai multi il cunosc)
Scuze, dar nu aveam de unde sa stiu de unde este el.
M-am gandit ca este din Bucuresti daca vrea sa vina la Bozioru.
Cu stima Alexey.
- Catalin40A
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 182
- Mulțumiri primite: 51
PS: Vin si eu la Buzioru....evident......sa ne intrecem la noraie cu troacele si sa vedem ce pot silverstoanele....ca de praf m-am saturat !!!
PS 2: Cristi (Magelan), cu vinul as vrea sa discutam. Am o propunere.
Range Rover 2,5 DSE
- Alexey
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
1. Nu vreau sa fiu rautacios, dar consider ca oricine isi face cont pe acest forum, fie ca este cunoscut fie ca nu, trebuie sa isi faca o prezentare.
2. Cred ca nu este de condamnat daca nu am tinut minte o persoana care a participat la intalnirea anuala.
Multumesc.
Cu stima Alexey.
- Catalin40A
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 182
- Mulțumiri primite: 51
Range Rover 2,5 DSE
- shark
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Postări: 437
- Mulțumiri primite: 165
sean a scris: Sa vedeti ce senzatii tari cand treci Buzaul cu masina si simti cum te duce apa...dar nu se compara cu morcovii de pe podisca aia suspendata (acum au reparat-o cat de cat).
Adica asa?
Adevarul e ca n-am avut tupeu sa incerc podisca... Oricum apa abia daca a udat putin cotul de la snorkel
- Alexey
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
Corect si imi cer scuze daca v-am facut pe voi sa ma intelegeti gresit.Catalin40A a scris: Alex, n-ai dat cu paru; postarea mea si a lui Teddy n-a facut decat sa aduca informatii in sensul noului nostru coechipier.....
LE. Sper colegul @olimpiu sa nu inteleaga gresit ce am postat eu.
Probabil ca o sa ne cunoastem la Bozioru.
Cu stima Alexey.
- olimpiu
-
- Deconectat
- Senior Member
-
Sper ca nu am suparat pe nimeni.
Abia astept sa va cunosc mai bine pe toti , voi pe mine, si..dupa cum spunea Catalin, sa ne intrecem la noroaie.
- sean
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
shark a scris: Faine discutii p'aici, pacat ca n-am intrat pe topicul asta mai devreme...
sean a scris: Sa vedeti ce senzatii tari cand treci Buzaul cu masina si simti cum te duce apa...dar nu se compara cu morcovii de pe podisca aia suspendata (acum au reparat-o cat de cat).
Adica asa?
Adevarul e ca n-am avut tupeu sa incerc podisca... Oricum apa abia daca a udat putin cotul de la snorkel
Cand ai bantuit zona si n-ai zis nimic??
Trecerea prin vad depinde de ploi si de cum lucreaza barajul...nu poate fi folosita oricand...eu am trecut si iarna...gheata la mal...morcovei zdraveni!
Dar senzatia de pe podisca cu Disco 4 de 3 tone nu are egal...un lat de p..la pe laterale cu oglinzile rabatate,cablurile faceau precum corzile de pian...lemnele faceau ca tzambalul...vantul era si el prezent din lateral...am recoltat sfecle pana dincolo!
Cu Def-ul (o tona mai putin si mai ingust) am trecut de mai multe ori fara mari emotii.
Discovery 4
Defender 90
- Magellan
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Postări: 1010
- Mulțumiri primite: 371
Se vede ca nu s-a mai baut in grup de ceva vreme, va lipseste spritzul in gasca.
Posesor de nevasta cu Disco 1
- shark
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Postări: 437
- Mulțumiri primite: 165
sean a scris: Cand ai bantuit zona si n-ai zis nimic??
Trecerea prin vad depinde de ploi si de cum lucreaza barajul...nu poate fi folosita oricand...eu am trecut si iarna...gheata la mal...morcovei zdraveni!
Dar senzatia de pe podisca cu Disco 4 de 3 tone nu are egal...un lat de p..la pe laterale cu oglinzile rabatate,cablurile faceau precum corzile de pian...lemnele faceau ca tzambalul...vantul era si el prezent din lateral...am recoltat sfecle pana dincolo!
Cu Def-ul (o tona mai putin si mai ingust) am trecut de mai multe ori fara mari emotii.
Pai... in august. Am vrut eu sa dau ceva semnale da' a fost totul atat de scurt, plimbare, organizare, tot, ca pana sa ma dumiresc eu ce si cum s-a si terminat. Oricum voi mai veni prin tara lu' An, e minunata zona, si atunci promit sa dau semnale din timp...
Da peste podisca aia tot nu trec!
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2015
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- Intalnire de toamna Bozioru 2015