logo lroc

Inventariere amatori (sau profesionisti) pentru un Komandou in 6-9 august

Mai Mult
05 Aug 2015 22:09 - 05 Aug 2015 22:10 #321 de thx
la 8.30 - 8.45 la Mc Donalds Otopeni.
Sa nu aud reclamatii daca intarzii.
Am 4 canadieni dupa mine 2 copii ( fete ) si o nevasta, suntem 8 in doua masini , FOCA si un LC90.

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
Last edit: 05 Aug 2015 22:10 by thx.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
05 Aug 2015 22:09 #322 de danuzu

LadyElf a scris: dragi colegi, am si eu o intrebare catre cei care au mai fost acolo unde mergem maine ;) .... internet avem ? dar semnal la telefoane ?

din cate am auzit eu internet nu este si semnal doar pe telekom ar fi

Discovery 300 Tdi.98''
it's not a jeep it's a fucking land rover !

Mai Mult
05 Aug 2015 22:39 #323 de GSS

thx a scris: la 8.30 - 8.45 la Mc Donalds Otopeni.
Sa nu aud reclamatii daca intarzii.
Am 4 canadieni dupa mine 2 copii ( fete ) si o nevasta, suntem 8 in doua masini , FOCA si un LC90.

Nu ar fi mai bine la Mc Balotesti? E mult mai mult spațiu.

Mai Mult
05 Aug 2015 22:41 #324 de sean
Este virles si doar cosmote.

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
05 Aug 2015 22:44 #325 de Mate Andrei Vlad M.D.
Mai am si eu una bucata intrebare cam pe la ce ora ar trebuii sa ajungem?.... Ca eu unul is in plop ajung acolo stau si privesc :lol:

"I've rather push my Landy,than drive your cruiser"

Mai Mult
05 Aug 2015 23:06 #326 de sean
Eu am anuntat sosirea dupa pranz...daca ajungi mai devreme iti gaseste Nea Lungu ceva de facut prin curte...

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
05 Aug 2015 23:46 #327 de LadyElf

Mate Andrei Vlad M.D. a scris: Mai am si eu una bucata intrebare cam pe la ce ora ar trebuii sa ajungem?.... Ca eu unul is in plop ajung acolo stau si privesc :lol:

sa inteleg ca te gasim ...insetat ? ;)

Mai Mult
06 Aug 2015 00:33 #328 de tavy55

sean a scris: Da fratilor...ce sa zic...ii datorez multe lui El Huron...daca nu era el eram nevoit sa va umilesc cu Disco 4 si atunci chiar ca va duceati rablele simexate la Remat! :lol: :lol:
Ne vedem Maine copilasi,abia astept!

Iertare! Nu vreau sa va stric dialogul infiripat, dar intadevar DISCO 4 cu @sean a fost de locul 1 cu ce a putut la Medias. Cred ca nu glumeste cand spune ca poate face fata la aproape toate masinile din club.
Distractie mare prieteni ! si pofta mare ca aveti la ce.
Asteptam si noi chibitii poze cu dristractia voastra.

Freelander Td4, 2001
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Razvan

Mai Mult
06 Aug 2015 06:43 #329 de sean
Tavi,"disputa" e cu cei doi prieteni ,Razvan si Catalin...unul cu neasan,celalalt cu mitsu...voi lupta sa-i aduc cu picioarele pe pamant... :lol: :lol:
Glumim si noi...baietii nu se supara...
Daca nimerim butoanele o sa punem si poze...sigur e ca o sa golim cateva pahare in cinstea celor care nu sunt de fata...
Disco 4 e o masina buna dar pe drumuri de taf prefer Def-ul...sau un D4 la care sa nu platesc eu stricaciunile...in cateva situatii bine definite este superior oricarei masini din garda veche...
AMR 0zile!

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
06 Aug 2015 06:53 #330 de Mate Andrei Vlad M.D.

LadyElf a scris:

Mate Andrei Vlad M.D. a scris: Mai am si eu una bucata intrebare cam pe la ce ora ar trebuii sa ajungem?.... Ca eu unul is in plop ajung acolo stau si privesc :lol:

sa inteleg ca te gasim ...insetat ? ;)

Normal ca e canicula! B)

Mai Mult
06 Aug 2015 09:11 #331 de KYK
am trecut pe linga McDonalds la 8:45 si nu mi-a sarit nimic in ochi. Mircica insa venea lansat pe banda 1, salutari pe aceasta cale.

DEFION / 110 PICKUP 300tdi
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: DMM74

Mai Mult
06 Aug 2015 09:40 #332 de Sky
Sa aveti parte de; vreme frumoasa, mancare buna, bautura nemasurata si rece ca gheata. Sa va distrati in buna traditie LROC si eventual beti un pahar si pentru nefericitii prieteni ai vostri ce nu va pot sta alaturi. Iar daca se va gasi vreunul vrednic sa faca niste poze si pentru sufletul nostru va vom multumi frumos. :cheer: ;)
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Teddybear, cristeaandm, Alexey, Mate Andrei Vlad M.D., spiros, DMM74

Mai Mult
09 Aug 2015 19:00 #333 de Mate Andrei Vlad M.D.
Noi am ajuns la radauti! Voi toti bine? La multi ani dihoare!!!! A da si astia care nu ati fost stati linistiti NU ATI PIERDUT NIMIC! :evil:

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: GSS

Mai Mult
09 Aug 2015 19:26 #334 de DMM74
Am ajuns si noi, Magellan si Danuzu. A fost o iesire super reușită, părerea mea B)

LR Discovery 1 300 TDI '98
LR Freelander 1 TD4 2005

Mai Mult
09 Aug 2015 19:28 #335 de DMM74
Doctore, bine ati ajuns sanatosi, totuși gândește-te si la propunerea colegilor vis a vis service :ohmy:

LR Discovery 1 300 TDI '98
LR Freelander 1 TD4 2005

Mai Mult
09 Aug 2015 19:42 #336 de Mate Andrei Vlad M.D.

DMM74 a scris: Doctore, bine ati ajuns sanatosi, totuși gândește-te si la propunerea colegilor vis a vis service :ohmy:

:woohoo: :woohoo: oricum ma bucur ca am alternativa B)

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: DMM74

Mai Mult
10 Aug 2015 10:12 - 10 Aug 2015 10:13 #337 de Sky
Asteptam nerabdatori niste poze, eventual si un mic rezumat al intalnirii? Macar astia cativa care nu se ating de bautura alcoolica deloc; Sean, Thx, godwishu trebuie sa fi facut ceva poze ;)
Last edit: 10 Aug 2015 10:13 by Sky.

Mai Mult
10 Aug 2015 10:20 #338 de sean
Am ajuns...si m-as intoarce! :whistle:
Trupa mare,greu controlabila,dar dupa parerea mea a fost totul ok,ne-am descurcat ca de obicei...mancare si bautura cu excedent (la imensul pret de 100 ron/persoana,fara copii,pentru 3 zile si trei nopti de lupte grele:whistle: )...trasee frumoase,distractie,hahaieli cat cuprinde,etc.
Racoare ziua si frig rau noaptea (duduia centrala)...am ajuns oarecum racit,cu toate ca m-am imbracat cu blanuri de oaie...
Carabinierul a pastrat si el traditia...de data asta si-a rupt un cap de planetara...pana am ajuns eu la fata locului - pe unde a intarcat mutu' iapa - cu Traian (care era craci :lol: ) echipa de mecanici ad-hoc condusa de doctorul-ortoped-mecanic-auto-policalificat Vlad deja rezolvasera problema si lasasera Def-ul doar cu tractiune spate...mi-a revenit doar sarcina sa-l scot de acolo si pentru ca in fata mea era neassanul excitat sa puna shufa pe Carabina handicapat am fost nevoit sa trec...cu sandalele mele potrivite am reusit asta fara ajutor...era mandria mea in joc,va dati seama ce umilinta haleam daca ma tragea Razvan prin rapile alea...nissanul are voie sa ma traga doar din spate!! :lol: :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mate Andrei Vlad M.D., Magellan, DMM74

Mai Mult
10 Aug 2015 10:24 #339 de sean
Atașamente:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Sky, DMM74

Mai Mult
10 Aug 2015 10:25 #340 de Mate Andrei Vlad M.D.
Razvane nepoate ati ajuns oki? Poze am sa pun si eu indata ce gasesc o laptoapa sa bag cardul in ea! Vis a vis de rezumat lasam persoanele mai sus amintite sa puna intamplarile in ordine cronologica :lol:

Timp creare pagină: 0.490 secunde