- Postări: 3278
- Mulțumiri primite: 795
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2015
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- Eveniment Aerodrom Comana!
Eveniment Aerodrom Comana!
- Alexey
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Одна жизнь, прожить ее.
Mai Puțin
Mai Mult
12 Mai 2015 11:56 #1
de Alexey
Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Eveniment Aerodrom Comana! was created by Alexey
Invitatie de la Petre Niteanu aka Bullbar.
Daca sunt doritori.
LUME, LUME!
Ieseala la CAPITANU la FESTIVALUL DE ZBOR SI SPORT EXTREM!
PENTRU OFFROADERI: intalnirea are caracter prietenesc, nu se puncteaza! Va fi organizat un trase usor de offroad, cu puncte de orientare, sesiuni de pregatire in tot ceea ce inseamna "capcane si ghinion in offroad" si un mic trial. Nu sunt necesare masini pregatite. Simplele masini 4x4 pe care le folositi la carat varza sunt foarte bune. Recomandam participarea cuplurilor in asa fel incat sa va invatati partenerii de viata cu greul.
PENTRU SPECTATORI: accesul catre aerodromul COMANA este usor si poate fi facut cu orice turism. De acolo, in functie de vreme, puteti fi carati spre punctele de interes cu masinile organizatorilor.
PLECAREA SPRE AERODROM SE VA FACE SAMBATA, 16 MAI 2015, incepand cu ora 08.00 de la benzinaria PETROM situata la iesirea din BUCURESTI spre GIURGIU! PE DREAPTA!!!!
Castigatorii atelierelor desfasurate pe parcursul acestei intalniri prietenesti vor primi un cadou de la FEDERATIA ROMANA DE AUTOMABILISM SPORTIV - CAMPIONATUL NATIONAL DE OFFROAD! Cadoul va putea fi folosit DOAR in cadrul CAMPIONATULUI NATIONAL asa ca daca nu va tine, nu-l luati
)))
Va fi de haleala, foc de tabara, daca vreti sa ciupiti norii o puteti face pe banii vostri urcandu-va intr-un aparat de zbor. Muzica e inclusa in pret. Va cand eu! HAIDA LA NOROI!
Daca sunt doritori.
LUME, LUME!
Ieseala la CAPITANU la FESTIVALUL DE ZBOR SI SPORT EXTREM!
PENTRU OFFROADERI: intalnirea are caracter prietenesc, nu se puncteaza! Va fi organizat un trase usor de offroad, cu puncte de orientare, sesiuni de pregatire in tot ceea ce inseamna "capcane si ghinion in offroad" si un mic trial. Nu sunt necesare masini pregatite. Simplele masini 4x4 pe care le folositi la carat varza sunt foarte bune. Recomandam participarea cuplurilor in asa fel incat sa va invatati partenerii de viata cu greul.
PENTRU SPECTATORI: accesul catre aerodromul COMANA este usor si poate fi facut cu orice turism. De acolo, in functie de vreme, puteti fi carati spre punctele de interes cu masinile organizatorilor.
PLECAREA SPRE AERODROM SE VA FACE SAMBATA, 16 MAI 2015, incepand cu ora 08.00 de la benzinaria PETROM situata la iesirea din BUCURESTI spre GIURGIU! PE DREAPTA!!!!
Castigatorii atelierelor desfasurate pe parcursul acestei intalniri prietenesti vor primi un cadou de la FEDERATIA ROMANA DE AUTOMABILISM SPORTIV - CAMPIONATUL NATIONAL DE OFFROAD! Cadoul va putea fi folosit DOAR in cadrul CAMPIONATULUI NATIONAL asa ca daca nu va tine, nu-l luati
Va fi de haleala, foc de tabara, daca vreti sa ciupiti norii o puteti face pe banii vostri urcandu-va intr-un aparat de zbor. Muzica e inclusa in pret. Va cand eu! HAIDA LA NOROI!
Cu stima Alexey.
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- dacuburebista
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
12 Mai 2015 13:39 #2
de dacuburebista
www.calauzaoffroad.ro
Replied by dacuburebista on topic Eveniment Aerodrom Comana!
www.calauzaoffroad.ro
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cristeaandm
- Sky
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- ONE LIFE LIVE IT
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 293
- Mulțumiri primite: 262
12 Mai 2015 17:18 - 12 Mai 2015 17:19 #3
de Sky
Replied by Sky on topic Eveniment Aerodrom Comana!
Alex, parca urma sa canti Sambata asta la nunta lui Nick si a Ralucai la Timisoara!!
Last edit: 12 Mai 2015 17:19 by Sky.
- Alexey
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Platinum Member
-
- Одна жизнь, прожить ее.
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 3278
- Mulțumiri primite: 795
12 Mai 2015 17:45 #4
de Alexey
Pai eu cant la nunta.
)
Ce crezi ca scapi de lift?

Am postat aici daca sunt doritori.
Cu stima Alexey.
Replied by Alexey on topic Eveniment Aerodrom Comana!
Sky a scris: Alex, parca urma sa canti Sambata asta la nunta lui Nick si a Ralucai la Timisoara!!
Pai eu cant la nunta.
Ce crezi ca scapi de lift?
Am postat aici daca sunt doritori.
Cu stima Alexey.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Sky
- Liviu-San
-
- Deconectat
- Senior Member
-
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 176
- Mulțumiri primite: 24
14 Mai 2015 14:40 #5
de Liviu-San
Replied by Liviu-San on topic Eveniment Aerodrom Comana!
O sa incerc si chiar cred ca o sa reusesc sa ajung si eu.
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2015
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- Eveniment Aerodrom Comana!
Timp creare pagină: 0.096 secunde