- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Actiuni ale Clubului
- Intalnire LROC Romania 2014- discutii, propuneri, consultari.
Intalnire LROC Romania 2014- discutii, propuneri, consultari.
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
Sunt Tavy senior si ma bag si eu in discutie poate va e de folos o parere in plus"de om batran".
1.Se poate face oriunde se doreste in orce conditii doar ca e bine sa avem unde intinde o masa comuna de aprox.100 persoane indiferent ca va fi in cort sau restaurant.
2.Daca se va face in natura e bine sa fie mai tarziu datorita vremii,si oricum nu ar fi rau sa fie pe langa o cabana ca sa existe un loc de reper.(Daca si intalnirile moto se pot face in padure atunci nu cred ca LR-istii se sperie)
3.Indiferent de locatie si data e esential sa se continue in mod serios cu lista care este un reper indiferent de tipul de intalnire.
4.Si varianta presedintelui e f.buna, daca exista si locuri de campare acolo si un loc de masa comuna ptr cati sa aduna,ar fi 40 de camere si restul cu corturi.(se are in vedere si traditionalul foc de tabara ptr.100 persoane).
5.Cum a precizat si tavy junior vom participa cu 4adulti+1copil si anul asta cu 2 masini.
Cred ca pana la sfarsitul lunii se poate stabili data si locatia.
Iertare ptr timpul rapit la citire,dar nu stiu sa fiu mai concis.
Salut si pe noii colegi de forum si ii invit sa se inscrie ca membrii LROC."Unde-s multi puterea creste"
Disco II Td5
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
- Postări: 2713
- Mulțumiri primite: 506
Salut Tavy! Lista va fi continuata, insa, ca sa nu incarcam inutil topicul, va fi actualizata o data pe saptamana aici.tavy79 a scris: 3.Indiferent de locatie si data e esential sa se continue in mod serios cu lista care este un reper indiferent de tipul de intalnire.
De aceea, rog pe toti cei inscrisi sa verifice lista si, in caz ca apare vreo eroare, sa mi-o semnalizeze in PM.
Multumesc
It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- hdrracing
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 121
- Mulțumiri primite: 19
NEVER RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY
- nick
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Elite Member
-
- Postări: 667
- Mulțumiri primite: 95
VW Typ 3 1966
Defender 90 SVX 2008
Discovery 3 2005
Landrover Go Beyond ToughPhone 2012
- sierrafery
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 812
- Mulțumiri primite: 228
Discovery Td5, 2000, manual, tunat in draci
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
- "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Fery, la ce data te referi?sierrafery a scris: din pacate pe mine puteti sa ma stergeti ca acum vazand data exacta stiu sigur ca nu pot participa
Pana acum sunt in discutie doua variante:
- 22-25 mai, cazare "clasica" la hotel sau pensiune
- 7-9 iunie (de Rusalii), camping sau combinatie camping+pensiune.
Din pacate si eu sunt in aceeasi situatie pentru perioada 7-9 iunie
You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy
- dacuburebista
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
va fi plin de grataragii oriunde
www.calauzaoffroad.ro
- sierrafery
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 812
- Mulțumiri primite: 228
Teddybear a scris: Fery, la ce data te referi?
Pana acum sunt in discutie doua variante:Inca nu este nimic "batut in cuie" asa ca inca nu scot pe nimeni de pe lista.
eu asa am inteles din postarea asta a Presedintelui, http://www.lroc.ro/forum/actiuni-ale-clubului/13140-intalnire-lroc-romania-2014?start=40#14486 ca perioada s-a stabilit si se face referire la 22-25 mai ;) ,
Discovery Td5, 2000, manual, tunat in draci
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
sierrafery a scris:
Teddybear a scris: Fery, la ce data te referi?
Pana acum sunt in discutie doua variante:Inca nu este nimic "batut in cuie" asa ca inca nu scot pe nimeni de pe lista.
eu asa am inteles din postarea asta a Presedintelui, http://www.lroc.ro/forum/actiuni-ale-clubului/13140-intalnire-lroc-romania-2014?start=40#14486 ca perioada s-a stabilit si se face referire la 22-25 mai ;) ,
O sa-l rugam pe Marius sa "lamureasca nelamurirea", privind strict perioada Intalnirii Anuale LROCR. Ulterior postarii lui au aparut alte propuneri si din aceasta cauza am zis ca "nu e nimic batut in cuie"!
- Liviu-San
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 176
- Mulțumiri primite: 24
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
- Postări: 2133
- Mulțumiri primite: 459
Posibilitati de cazare in zona sunt si de camping si hotel sau pensiune. http://www.bellamy-vest.ro/ si https://www.facebook.com/pages/Sf-Petru-Hotel/240361249431184 .
Este mirific, iar posibilitatile pentru offroad sunt imense.
Multumesc.
P.S. Teddy te rog specifica in lista de inscrieri, separat, pe cei care sunt doritori de camping. Mersi.
Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
Pentru varianta 100% campare eu zic ca partea de bucatarie va avea de suferit tinand cont ca sunt peste 100 guri de hranit si nu avem experienta necesara, poate daca se inchiriaza popota mobila a unei unitati militare sau poate master chief de la Pro TV sa faca o fuziune cu evenimentul:). Ideea ca fiecare sa vina cu salam si conserve dupa el nu pare prea interesanta la asa numar de persoane.
In schimba partea cu o campare langa o locatie cu cazare este foarte ok, dar partea de restaurant al pensiunii sau hotelului trebuie sa poata asigura necesarul de mancare la timpul stabilit de la inceput. Sunt locatii in care are capacitate mare restaurantul (pentru nunti) si doar ceva camere. Discutam cu tatal meu ca si varianta de inchiriere a salilor de sport sau caminelor culturale in anumite sate e o solutie daca nu exista capacitate la restaurant si platiti cei care fac mancare pentru nunti sa aduca ceaunele/cazanele si sa pregateasca mancarea pentru noi si nu iesi la costuri mari (cativa porci, gaini poate un vitel la protap) si asa nunta la tara tine mai mult decat intrunirea noastra ca numar de zile si persoane!
Intanirea cu cazare doar cort si mancare la frigiderul portabil merge la escapadele de weekend sau concedii sau de ce nu intalnirile zonale lroc(cand vor fi ele) in numar de cateva masini pana in 10-20, dar cand vorbim de 60-80 se schimba datele problemei.
Este doar parerea mea, oricum e clar ca anul acesta va fi ceva schimbat in tiparul intalniri:)! Dar daca se pune si problema camparii, luna mai nu este cea mai fericita alegere.
Mai e ceva...dupa ce Marius va asculta parerea tuturor (cel putin cei prezenti pe acest topic) banuiesc ca va decide formatul intalnirii si perioada dupa care se va adapta fiecare, ca asa la convingere unu' pe altu' nu ajungem sa stabilim perioada si formatul intalnirii in curand.
Oricand si oriunde abia asteptam intalnirea!
Disco II Td5
- Teddybear
-
- Deconectat
- Moderator
-
mariusg a scris: P.S. Teddy te rog specifica in lista de inscrieri, separat, pe cei care sunt doritori de camping. Mersi.
Cam asa ar arata in momentul asta listele cu optiuni. cu Andrei Zincenco am vorbit la telefon, insa, in momentul convorbirii, inca nu se discuta de varianta camparii. Voi discuta din nou cu el pana duminica viitoare, la urmatoarea actualizare a listei.
Totodata, rog sa verificati fiecare acuratetea datelor din lista (copii trecuti sunt cei de care stiu eu ca sunt sub 14 ani) si sa-mi comunicati in PM eventualele modificari. Multumesc.
LE Recitind topicul, am observat eu o scapare: l-am uitat pe Mackie, care, din ce am inteles doreste sa participe in orice situatie si perioada! Voi adauga la urmatoarea actualizare.
Si scuze pentru omisiune!
- mesterX
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Range Rover Sport 2.7
- Postări: 283
- Mulțumiri primite: 13
Nu ma pricep la masini !
- miklovan
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 158
- Mulțumiri primite: 15
Disponibil pentru oricare din optiuni.
Fie +1+breloc
Fie+ un prieten petrecaret
Fie solo
- KYK
-
- Deconectat
- Moderator
-
- 7 LR in 17 ani
- Postări: 1995
- Mulțumiri primite: 407
Trebuie convins doar comitetul director care va vota, noroc ca e impartavy79 a scris: ca asa la convingere unu' pe altu' nu ajungem sa stabilim perioada si formatul intalnirii in curand.
Oricand si oriunde abia asteptam intalnirea!
DEFION / 110 PICKUP 300tdi
- tavy79
-
- Deconectat
- Elite Member
-
Astept sa ne vedem cat mai multi la intalnire.Ar fi frumos sa puteti face sa alegeti o data la care sa poata venii si colegii care sunt dependenti de calendar. Va doresc mult bine!
Disco II Td5
- Taraboantza
-
- Deconectat
- New Member
-
1. Ma gandeam ca nu s-a mai tinut in zona o intalnire LROC, desi grupuri mai mici locale de 4x4 bat Parcul National M-tii Apuseni, si mai fac trasee si intalniri ad-hoc in zona..
2. Impacam si capra si varza, adica in raza 2 km avem si cabana cu *** all inclusive sau doar cazare, loc de campare, etc.. se poate merge pe oricare varianta, sau pe amandoua...
3. Am organizat, cum spuneam , un team building cu firma din greseala acolo ca am avut o lucrare de solare, si de atunci proprietarul nu mai stie cum sa imparta week-endurile intre turistii din ungaria, germania, polonia si corporatistii cu team-buildinguri si montaniarzi... e verificata, si e pe speed dial... si are un discovery, cum spuneam. proprietate. Dar ma supun majoritatii, acolo eu personal pot sa o ard cind vreau.. nu-i stress..
- mariusg
-
- Deconectat
- Moderator
-
- ExPresedinte LROC
- Postări: 2133
- Mulțumiri primite: 459
Nu ca nu ne place zona (eu personal am fost acum cativa ani - am batut tot platoul vreo 4 zile-mirific), dar avem nevoie de peste 60 camere (atatea au fost anul trecut), iar camparea este doar pentru cativa.Taraboantza a scris: si eu sustin ideea lui @godwishu , si de asta am si propus Padis, Apuseni:
1. Ma gandeam ca nu s-a mai tinut in zona o intalnire LROC, desi grupuri mai mici locale de 4x4 bat Parcul National M-tii Apuseni, si mai fac trasee si intalniri ad-hoc in zona..
2. Impacam si capra si varza, adica in raza 2 km avem si cabana cu *** all inclusive sau doar cazare, loc de campare, etc.. se poate merge pe oricare varianta, sau pe amandoua...
3. Am organizat, cum spuneam , un team building cu firma din greseala acolo ca am avut o lucrare de solare, si de atunci proprietarul nu mai stie cum sa imparta week-endurile intre turistii din ungaria, germania, polonia si corporatistii cu team-buildinguri si montaniarzi... e verificata, si e pe speed dial... si are un discovery, cum spuneam. proprietate. Dar ma supun majoritatii, acolo eu personal pot sa o ard cind vreau.. nu-i stress..
Land Rover Discovery 2 1999 V8 Automatic - Thor
Land Rover Discovery 2 2001 Td5 Manual - Phoenix
- Liviu-San
-
- Deconectat
- Senior Member
-
- Postări: 176
- Mulțumiri primite: 24
Pt. 1 concediu,ar fi minunat,pt 2 zile,eu unul nu m-as baga.
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2014
- Actiuni ale Clubului
- Intalnire LROC Romania 2014- discutii, propuneri, consultari.