- Postări: 3735
- Mulțumiri primite: 1064
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- Eforie Sud
Eforie Sud
- sean
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Moderator
-
Mai Puțin
Mai Mult
19 Aug 2013 10:18 #1
de sean
Discovery 4
Defender 90
Eforie Sud was created by sean
Am sarbatorit-o pe Maria la Euforie Sud - chiar daca am fost putini am luptat cu mare eroism.
Cele trei Disco-uri de la poarta au aratat strazii respective ca in spatele portii se petrece ceva deosebit de important,adica o intalnire LR!

Frumos,linistit,obositor (pentru "capii de familie")...careva trebuie sa aiba ceva poze...gratarul a sfarait aproape tot timpul si am alternat porci si pui cu crap,caras la saramura,hamsie si stavrid prajiti (proaspat,a trecut un vanzator ambulat si i-am negociat tot stocul),asezonate stiintific cu diverse lichide.
Balamucul rutier nu ne-a afectat deloc,am intrat si am iesit in-din statiune pe campurile patriei.
A fost o iesire pe gustul meu (si nu numai),fara fite,aglomeratie,muzici urlatoare,cocalari,umbrelute si alte kkt-uri comerciale.
Cele trei Disco-uri de la poarta au aratat strazii respective ca in spatele portii se petrece ceva deosebit de important,adica o intalnire LR!
Frumos,linistit,obositor (pentru "capii de familie")...careva trebuie sa aiba ceva poze...gratarul a sfarait aproape tot timpul si am alternat porci si pui cu crap,caras la saramura,hamsie si stavrid prajiti (proaspat,a trecut un vanzator ambulat si i-am negociat tot stocul),asezonate stiintific cu diverse lichide.
Balamucul rutier nu ne-a afectat deloc,am intrat si am iesit in-din statiune pe campurile patriei.
A fost o iesire pe gustul meu (si nu numai),fara fite,aglomeratie,muzici urlatoare,cocalari,umbrelute si alte kkt-uri comerciale.
Discovery 4
Defender 90
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- mesterX
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Range Rover Sport 2.7
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 283
- Mulțumiri primite: 13
19 Aug 2013 12:51 #2
de mesterX
Asa-mi place.
Nu ma pricep la masini !
Replied by mesterX on topic Re: Eforie Sud
Asa-mi place.
Nu ma pricep la masini !
- sean
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Moderator
-
Mai Puțin
Mai Mult
19 Aug 2013 15:06 #3
de sean
Discovery 4
Defender 90
Replied by sean on topic Re: Eforie Sud
La venire am coborat de pe A2 la Medgidia,am ajuns pe asfalt la Techirghiol,am luat-o pe camp si am trecut pe digul dintre lac si balta Zarguzon,apoi camp si Tuzla.
La plecare am taiat-o drept peste camp din Tuzla pana la Topraisar,de acolo inapoi pe A2,tot la Medgidia.
Drumul peste camp e de rally-raid,a fost facut fara probleme de Banica cu Octavia dar daca nu aveam vant favorabil (lateral) nici azi nu ieseam din praf.
La plecare am taiat-o drept peste camp din Tuzla pana la Topraisar,de acolo inapoi pe A2,tot la Medgidia.
Drumul peste camp e de rally-raid,a fost facut fara probleme de Banica cu Octavia dar daca nu aveam vant favorabil (lateral) nici azi nu ieseam din praf.
Discovery 4
Defender 90
- godwishu
-
- Deconectat
- Elite Member
-
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 779
- Mulțumiri primite: 147
19 Aug 2013 19:55 #4
de godwishu
ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"
Replied by godwishu on topic Re: Eforie Sud
ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"
- godwishu
-
- Deconectat
- Elite Member
-
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 779
- Mulțumiri primite: 147
19 Aug 2013 21:44 #5
de godwishu
Cam asta a fost starea de spirit. Fara prejudecati, fara resentimente si cu relaxare.
A fost iesire grozava. Ne-am simtit bine, am copilarit putin si ne-am balonat de la atatea bax-uri de bere. Am gresit cand am plecat doar cu 20 litri de vin. Am facut si o poza de grup din care lipsesc 2 "stalpi" ai consumului!
Replied by godwishu on topic Re: Eforie Sud
Cam asta a fost starea de spirit. Fara prejudecati, fara resentimente si cu relaxare.
A fost iesire grozava. Ne-am simtit bine, am copilarit putin si ne-am balonat de la atatea bax-uri de bere. Am gresit cand am plecat doar cu 20 litri de vin. Am facut si o poza de grup din care lipsesc 2 "stalpi" ai consumului!
- mesterX
-
- Deconectat
- Premium Member
-
- Range Rover Sport 2.7
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 283
- Mulțumiri primite: 13
19 Aug 2013 23:11 #6
de mesterX
Nu ma pricep la masini !
Replied by mesterX on topic Re: Eforie Sud
A trebuit sa iau pe cineva din Lazu (Agigea), eu venind pe centura, dinspre Ovidiu . De obicei fac15-20 minute. O lae, cand am intalnit suvoiul ce se revarsa bara la bara de pe autostrada, ultimii 5 km i-am facut in 90 minute. Si l-a mine a fost caz fericit, am stat doar la o parte din coada. Daca imi trecea prin cap, uneori uit ca am SUV
, o luam pe camp.
Nu ma pricep la masini !
- sean
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Moderator
-
Mai Puțin
Mai Mult
20 Aug 2013 08:32 #7
de sean
Discovery 4
Defender 90
Picollino in poza aia nu face ce credeti voi.....

Seringa a fost folosita pentru a introduce continutul sticlei in pepenii galbeni (consumati tarziu in noapte pe post de diazepam).
Seringa a fost folosita pentru a introduce continutul sticlei in pepenii galbeni (consumati tarziu in noapte pe post de diazepam).
Discovery 4
Defender 90
- thx
-
- Deconectat
- Platinum Member
-
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 1745
- Mulțumiri primite: 549
22 Aug 2013 11:47 #8
de thx
Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
Replied by thx on topic Re: Eforie Sud
Da' zgarciti mai sunteti cu pozele. Macar sa ne ofticam total .
Facer-ati coaja pe ficat , carmolistilor !
Facer-ati coaja pe ficat , carmolistilor !
Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta
- sean
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Moderator
-
Mai Puțin
Mai Mult
22 Aug 2013 12:09 #9
de sean
Discovery 4
Defender 90
Tu vorbesti??
Ai pus trei poze de la Comandau.
Crezi ca noi am avut timp de poze?
PS
Rade ciob de oala sparta in privinta carmolului!
Ai pus trei poze de la Comandau.
Crezi ca noi am avut timp de poze?
PS
Rade ciob de oala sparta in privinta carmolului!
Discovery 4
Defender 90
- Forum
- Iesiri, Intalniri si Expeditii
- Mai vechi, mai de arhiva
- 2013
- Iesiri de sfarsit de saptamana
- Eforie Sud
Timp creare pagină: 0.151 secunde