logo lroc

Eforie Sud

Mai Mult
19 Aug 2013 10:18 #1 de sean
Eforie Sud was created by sean
Am sarbatorit-o pe Maria la Euforie Sud - chiar daca am fost putini am luptat cu mare eroism.
Cele trei Disco-uri de la poarta au aratat strazii respective ca in spatele portii se petrece ceva deosebit de important,adica o intalnire LR! :lol: :lol: :lol:
Frumos,linistit,obositor (pentru "capii de familie")...careva trebuie sa aiba ceva poze...gratarul a sfarait aproape tot timpul si am alternat porci si pui cu crap,caras la saramura,hamsie si stavrid prajiti (proaspat,a trecut un vanzator ambulat si i-am negociat tot stocul),asezonate stiintific cu diverse lichide.
Balamucul rutier nu ne-a afectat deloc,am intrat si am iesit in-din statiune pe campurile patriei.
A fost o iesire pe gustul meu (si nu numai),fara fite,aglomeratie,muzici urlatoare,cocalari,umbrelute si alte kkt-uri comerciale.

Discovery 4
Defender 90

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

• mesterX
  • Deconectat
  • Premium Member
  • Premium Member
  • Range Rover Sport 2.7
Mai Mult
19 Aug 2013 12:51 #2 de mesterX
Replied by mesterX on topic Re: Eforie Sud

Balamucul rutier nu ne-a afectat deloc,am intrat si am iesit in-din statiune pe campurile patriei.

Asa-mi place. :P

Nu ma pricep la masini !

Mai Mult
19 Aug 2013 15:06 #3 de sean
Replied by sean on topic Re: Eforie Sud
La venire am coborat de pe A2 la Medgidia,am ajuns pe asfalt la Techirghiol,am luat-o pe camp si am trecut pe digul dintre lac si balta Zarguzon,apoi camp si Tuzla.
La plecare am taiat-o drept peste camp din Tuzla pana la Topraisar,de acolo inapoi pe A2,tot la Medgidia.
Drumul peste camp e de rally-raid,a fost facut fara probleme de Banica cu Octavia dar daca nu aveam vant favorabil (lateral) nici azi nu ieseam din praf.

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
19 Aug 2013 19:55 #4 de godwishu
Replied by godwishu on topic Re: Eforie Sud

ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"

Mai Mult
19 Aug 2013 21:44 #5 de godwishu
Replied by godwishu on topic Re: Eforie Sud

Cam asta a fost starea de spirit. Fara prejudecati, fara resentimente si cu relaxare.

A fost iesire grozava. Ne-am simtit bine, am copilarit putin si ne-am balonat de la atatea bax-uri de bere. Am gresit cand am plecat doar cu 20 litri de vin. Am facut si o poza de grup din care lipsesc 2 "stalpi" ai consumului! :woohoo:

ALBERT Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia,dar de Univers nu sunt sigur!"
Atașamente:

• mesterX
  • Deconectat
  • Premium Member
  • Premium Member
  • Range Rover Sport 2.7
Mai Mult
19 Aug 2013 23:11 #6 de mesterX
Replied by mesterX on topic Re: Eforie Sud
A trebuit sa iau pe cineva din Lazu (Agigea), eu venind pe centura, dinspre Ovidiu . De obicei fac15-20 minute. O lae, cand am intalnit suvoiul ce se revarsa bara la bara de pe autostrada, ultimii 5 km i-am facut in 90 minute. Si l-a mine a fost caz fericit, am stat doar la o parte din coada. Daca imi trecea prin cap, uneori uit ca am SUV :lol: , o luam pe camp.

Nu ma pricep la masini !

Mai Mult
20 Aug 2013 08:32 #7 de sean
Picollino in poza aia nu face ce credeti voi..... :lol: :lol:
Seringa a fost folosita pentru a introduce continutul sticlei in pepenii galbeni (consumati tarziu in noapte pe post de diazepam).

Discovery 4
Defender 90

Mai Mult
22 Aug 2013 11:47 #8 de thx
Replied by thx on topic Re: Eforie Sud
Da' zgarciti mai sunteti cu pozele. Macar sa ne ofticam total .

Facer-ati coaja pe ficat , carmolistilor ! :lol:

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta

Mai Mult
22 Aug 2013 12:09 #9 de sean
Tu vorbesti??
Ai pus trei poze de la Comandau. :lol:
Crezi ca noi am avut timp de poze?

PS
Rade ciob de oala sparta in privinta carmolului! :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90

Timp creare pagină: 0.151 secunde