logo lroc

Iesire COMANDAU 1-4 august - cu RE si pentru aia care nu au fost

• Teddybear
  • Deconectat
  • Moderator
  • Moderator
  • "Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon
Mai Mult
06 Aug 2013 12:49 #121 de Teddybear

thx a scris:
Eu am fost iar vedeta intalnirii , de fapt FOCA din nou. :lol:

Cam trista situatia (pozele imi aduc aminte de diff-ul meu spate dupa Maramuresul de anul trecut). Sper ca macar grupul a scapat intreg. Kit-ul de sateliti il iei de la Catalin..insa ai nevoie neaparat si de colivie, din poze arata cam jalnic:(

It's not a "Jeep thing" it's the real thing... LAND ROVER !

You know you own a Land Rover when you spend days of cursing, sweating, shouting frustration fixing it for 3 hours of fun and still be happy

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
06 Aug 2013 12:58 #122 de thx

Teddybear a scris:

thx a scris:

Cam trista situatia (pozele imi aduc aminte de diff-ul meu spate dupa Maramuresul de anul trecut). Sper ca macar grupul a scapat intreg. Kit-ul de sateliti il iei de la Catalin..insa ai nevoie neaparat si de colivie, din poze arata cam jalnic:(

Nu a mai scapat nimeni de acolo , nici macar carcasa , dar cu ajutorul lui Nae ,Catalin , Pinguinu si Picollino , Foca s-a externat azi dimineata la ora 1.30 din spital mai viguroasa ca niciodata . Abia astepta shpanu, desi abia a scapat de el din grupu' fata. :lol:

Land Rover Discovery 1 - de tavaleala aka FOCA
Land Rover Discovery 4 - de hore aka LORD
Nissan Micra - de nevasta

Mai Mult
06 Aug 2013 13:23 #123 de sean
Foca asta are mai mult de 9 vieti...... :)

Discovery 4
Defender 90

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Одна жизнь, прожить ее.
Mai Mult
06 Aug 2013 13:56 - 06 Aug 2013 13:56 #124 de Alexey

thx a scris:

Teddybear a scris:

thx a scris:

Nu a mai scapat nimeni de acolo , nici macar carcasa , dar cu ajutorul lui Nae ,Catalin , Pinguinu si Picollino , Foca s-a externat azi dimineata la ora 1.30 din spital mai viguroasa ca niciodata . Abia astepta shpanu, desi abia a scapat de el din grupu' fata. :lol:

Cand facem o iesire? :lol: :lol: :lol:
Asa de proba sa vedem cum merge FOCA.

Cu stima Alexey.
- tradator cu Nissan - Pif
Last edit: 06 Aug 2013 13:56 by Alexey.

Mai Mult
06 Aug 2013 14:28 #125 de KYK

thx a scris:

sean a scris:

thx a scris:

sean a scris: Poze mai vesele nu ai?

Avem si poze mai vesele , avem si filmari da' mai pe seara montam .

Sa le perii si tu un pic.....am o mostra care m-a speriat (apari si tu ). :lol: :lol:

Da-le drumu' Seane. Sa ma stie lumea in ambalajul original . Asta sunt si nu mi-e rusine cu mine.....sau mai ma gandesc. :woohoo:

Da' poze de la service ....desecretizare cum a zis wishu.....nu aveti.? Ce oameni....eu stateam cu curu-n sus sub masina si UNII ma stropeau cu spritz pe prelungirea anusului....cu pistoletu dejucarie al copiilor. Ca atare l-am pedepsit . Am baut toata seara aproape din paharu lui , cel mai mare dealtfel si branduit de 4x4 planet.

Vaaaaai, am uitat vaza, nu pot sa cred ca a ramas acolo.
Tre sa revenim :ohmy:

DEFION / 110 PICKUP 300tdi

Mai Mult
06 Aug 2013 14:49 #126 de sean
Nu se poate asa ceva....inteleg sa o uiti pe Mirandolina dar vaza aia care te-a salvat de "scurta la mana" e sacrilegiu sa o lasi de izbeliste,mai ales ca ai si marcat-o.....nu o sa o mai vrea nimeni - sa mergem dupa ea! :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Mai Mult
06 Aug 2013 15:02 #127 de Alexey

sean a scris: Nu se poate asa ceva....inteleg sa o uiti pe Mirandolina dar vaza aia care te-a salvat de "scurta la mana" e sacrilegiu sa o lasi de izbeliste,mai ales ca ai si marcat-o.....nu o sa o mai vrea nimeni - sa mergem dupa ea! :lol: :lol:

Eu zic sa facem o iesire baieteasca sau fecioreasca cum zice KYK.
Ce parere aveti?

Cu stima Alexey.

Mai Mult
06 Aug 2013 15:08 #128 de sean
Cand?

Discovery 4
Defender 90

• discovery4x4
  • Deconectat
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Pasionat de Marca LAND ROVER
Mai Mult
06 Aug 2013 15:09 #129 de discovery4x4

thx a scris:

sean a scris:

thx a scris:

sean a scris: Poze mai vesele nu ai?

Avem si poze mai vesele , avem si filmari da' mai pe seara montam .

Sa le perii si tu un pic.....am o mostra care m-a speriat (apari si tu ). :lol: :lol:

Da-le drumu' Seane. Sa ma stie lumea in ambalajul original . Asta sunt si nu mi-e rusine cu mine.....sau mai ma gandesc. :woohoo:

Da' poze de la service ....desecretizare cum a zis wishu.....nu aveti.? Ce oameni....eu stateam cu curu-n sus sub masina si UNII ma stropeau cu spritz pe prelungirea anusului....cu pistoletu dejucarie al copiilor. Ca atare l-am pedepsit . Am baut toata seara aproape din paharu lui , cel mai mare dealtfel si branduit de 4x4 planet.

las ca nu ai de ce sa fii rusinat....in urma cu 5 zile am venit de la munte catre casa si am oprit la o terasa intr-o parcare in care mai erau 2 jeep-uri....3 tipi discutau de Disco-u meu ca e "masina de munte,am snorkel sa intru in ape adanci,cauciucuri etc"...si cum ma sui io falos in masina sa plec acasa,dau marsarier si cand apas ambreiajul sa pui frana,se apuca discul de ambreiaj (sigur e el vina zgomotelor) sa scoata niste batai....nu stiam cum sai dau talpa sa plec mai repede de acolo ca tipii aia radeau de numa :lol: da nu mi-e rusine cu el....cand ma fac bine o duc sa dam cutia jos sa vedem....deci nu esti singurul:lol:

LAND ROVER DISCOVERY 98" 300TDI-THE BULKHEAD

Snorkel
2" SL Terrafirma
HD Front bumper
ROTHFUCHS 13000lbs Winch
Steering guard
Diff guard's

Mai Mult
06 Aug 2013 15:22 #130 de KYK

Alexey86 a scris:

sean a scris: Nu se poate asa ceva....inteleg sa o uiti pe Mirandolina dar vaza aia care te-a salvat de "scurta la mana" e sacrilegiu sa o lasi de izbeliste,mai ales ca ai si marcat-o.....nu o sa o mai vrea nimeni - sa mergem dupa ea! :lol: :lol:

Eu zic sa facem o iesire baieteasca sau fecioreasca cum zice KYK.
Ce parere aveti?

Mai ficior, avem deja stabilita una de toamna parca la Mierea . Eu am zis-o doar asa... Sau decat asa nah :oops:
Eu unul nu mai las copchii acasa ca m-am stins de dorul lor.

Mai Mult
06 Aug 2013 15:29 #131 de sean
Mai asculta si tu de batrani,ti-am zis sa vii in formatie completa!
Cand merem la Mierea?
Abia astept sa-mi termin povestea din armata.... apoi trec la facultate - sa vii pregatit de data asta! :P :evil:
"Decat",bine ca te-ai corectat la timp..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Discovery 4
Defender 90

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Mai Mult
06 Aug 2013 15:36 #132 de Alexey
Pai domn Florin eu zic sa deschizi un topic cu intalnirea de toamna de la Mierea sa vedem ce locatie ,ce data, cine se inscrie.

Cu stima Alexey.

Mai Mult
06 Aug 2013 15:39 #133 de KYK

Alexey86 a scris: Pai domn Florin eu zic sa deschizi un topic cu intalnirea de toamna de la Mierea sa vedem ce locatie ,ce data, cine se inscrie.

Ca bine zici, sau parca e deja unul sau ala e cu iesirea pescareasca nemaiintamplata ? :blink:
Musai Octombrie ca tre sa fie cu vin nou si pastrama (de pinguin de data asta)

Mai Mult
06 Aug 2013 15:40 #134 de sean

Alexey86 a scris: Pai domn Florin eu zic sa deschizi un topic cu intalnirea de toamna de la Mierea sa vedem ce locatie ,ce data, cine se inscrie.

Ii las onoarea asta lui KYK,e de-al casei pe acolo. ;)

Discovery 4
Defender 90

• Alexey
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Mai Mult
06 Aug 2013 15:42 #135 de Alexey

KYK a scris:

Ca bine zici, sau parca e deja unul sau ala e cu iesirea pescareasca nemaiintamplata ? :blink:
Musai Octombrie ca tre sa fie cu vin nou si pastrama (de pinguin de data asta)

Ii unul deschis de mine, dar ii pentru iulie.

Cu stima Alexey.

Mai Mult
06 Aug 2013 15:43 #136 de KYK
Poate gasim o alta locatie de genul asta totusi, tot asa, testata.
Dacul stie mai bine zonele alea, sa vina el cu o propunere.

Mai Mult
06 Aug 2013 20:58 - 06 Aug 2013 21:31 #137 de nae rx 4
las ca nu ai de ce sa fii rusinat....in urma cu 5 zile am venit de la munte catre casa si am oprit la o terasa intr-o parcare in care mai erau 2 jeep-uri....3 tipi discutau de Disco-u meu ca e "masina de munte,am snorkel sa intru in ape adanci,cauciucuri etc"...si cum ma sui io falos in masina sa plec acasa,dau marsarier si cand apas ambreiajul sa pui frana,se apuca discul de ambreiaj (sigur e el vina zgomotelor) sa scoata niste batai....nu stiam cum sai dau talpa sa plec mai repede de acolo ca tipii aia radeau de numa :lol: da nu mi-e rusine cu el....cand ma fac bine o duc sa dam cutia jos sa vedem....deci nu esti singurul:lol:[/quote]

daca e zgomotul ala vechi care l am auzit acu multa vreme la intorsura nu e ambreiaju' e capacul din spate de la cutie joaca rulmentii in el .....( la mine zburda asa de cand m a mancat in kur sa las pe altcineva sa umble pe acolo ) mai am un capac din ala pe undeva tre sa l duc sa l bucsez sa vad ce iese ......
Last edit: 06 Aug 2013 21:31 by nae rx 4.

• discovery4x4
  • Deconectat
  • Elite Member
  • Elite Member
Mai Mult
06 Aug 2013 21:25 #138 de discovery4x4

nae rx 4 a scris: daca e zgomotul ala vechi care l am auzit acu multa vreme la intorsura nu e ambreiaju' e capacul din spate de la cutie joaca rulmentii in el .....( la mine zbura asa de cand m a mancat in kur sa las pe altcineva sa umble pe acolo ) mai am un capac din ala pe undeva tre sa l duc sa l bucsez sa vad ce iese ......

o fi.....vedem cand demontam ce e pe acolo...mersi

Snorkel
2" SL Terrafirma
HD Front bumper
ROTHFUCHS 13000lbs Winch
Steering guard
Diff guard's

Mai Mult
06 Aug 2013 21:33 #139 de nae rx 4

discovery4x4 a scris:

nae rx 4 a scris: daca e zgomotul ala vechi care l am auzit acu multa vreme la intorsura nu e ambreiaju' e capacul din spate de la cutie joaca rulmentii in el .....( la mine zbura asa de cand m a mancat in kur sa las pe altcineva sa umble pe acolo ) mai am un capac din ala pe undeva tre sa l duc sa l bucsez sa vad ce iese ......

o fi.....vedem cand demontam ce e pe acolo...mersi

la cate mesaje erau in postul ala am inteles evident precum cucul in gura ca e vorba de cutia lui cosmin thx ....deci nu ma baga in seama ....

• discovery4x4
  • Deconectat
  • Elite Member
  • Elite Member
Mai Mult
06 Aug 2013 22:14 #140 de discovery4x4

nae rx 4 a scris:

discovery4x4 a scris:

nae rx 4 a scris: la cate mesaje erau in postul ala am inteles evident precum cucul in gura ca e vorba de cutia lui cosmin thx ....deci nu ma baga in seama ....

voiam sa zic la un moment dat ca nu stiu cum de ai auzit zgomotul daca nu ne-am intalnit :lol:

Snorkel
2" SL Terrafirma
HD Front bumper
ROTHFUCHS 13000lbs Winch
Steering guard
Diff guard's

Timp creare pagină: 0.186 secunde